• Mobilabonnement for de minste

Trygg start for de minste barna

U11-abonnementet gir barna trygghet og foreldrene full kontroll.
U11

U11-abonnementet passer fint som barnets første mobilabonnement.

Vi bruker mobilen som aldri før, og grensen for når de minste får sin første mobil, kryper stadig nedover. Mange foreldre velger kontantkort når barnet får sin første mobil. Telenor anbefaler det nye U11-abonnementet som gir foreldrene bedre kontroll over bruken og mobilregningen. U11 har fri bruk av ringeminutter, SMS og MMS, i tillegg til 100 MB inkludert. Inkludert mengde kan også brukes i EU/EØS - akkurat som hjemme i Norge. At abonnementet har fri bruk av ringeminutter, betyr at barnet kan alltid kan ringe hjem - noe som gir ekstra trygghet.

Dette får du med U11

Datakontroll Norge: Bekymret for at podens mobilregning skal løpe løpsk? Det trenger du ikke være. Denne tjenesten sørger for full stopp på bruk av data straks den inkluderte datamengden er brukt opp.

Sikker bruk: Gjør mobilbruken tryggere for barna. Med Sikker Bruk blir barnas mobil sperret for uønskede meldinger og reserveres mot opplysningstjenester. Du kan også sperre for teletorgnummer og bruk til utlandet. U11-abonnementet kan imidlertid brukes i EU/EØS til samme pris som i Norge. 

I EU/EØS: Fri bruk av minutter, SMS, MMS og inkludert data.

Min Sky: Ubegrenset lagring av mobilbildene dine. Unge mobilbrukere er ofte glad i å ta bilder med mobilen, og med Min Sky frigjøres plass på mobilen når alle bildene lagres i skyen. 

Telenor-dekning: Rå dekning og fart - overalt!

Data Rollover: Ubrukt data overføres automatisk til neste måned.

Litt data for de yngste

De fleste under 11 år bruker mobilen mest til å sende meldinger og ringe med. U11 passer for de barna som i utgangspunktet ikke bruker særlig mye data, og som bare trenger litt i blant, f.eks. til å kjøpe en bussbillett e.l. Bruker barnet mer data kan et U18-abonnement kanskje passe bedre. Med U11 får de yngste i familien en trygg mobilhverdag, og foreldrene får full kontroll på mobilkostnadene – og en trygghet i at barnet alltid kan ringe de når de har behov for det

Samtlige abonnementer har fri bruk av SMS, MMS og ringeminutter i Norge og i EU/EØS. Fri fart og ubegrenset lagring av mobilbilder i Min Sky er inkludert.

Tips til deg som har barn med mobil

Når barnet ditt har fått mobil, er det greit med noen forhåndsregler. Blant annet er det lurt å ta «mobilpraten» med barnet ditt. 

  • De reglene som gjelder i den virkelige verden, gjelder også for mobilbruk.
  • Mobbing og trakassering via mobil er forbudt.
  • Det er ikke lov å ta bilder av andre og publisere eller vise disse uten samtykke.
  • Mottar barnet "mobbemeldinger", bør disse lagres og vises til foresatte.
  • Mobilen kan også brukes som betalingsmiddel. Avtal derfor med barnet hvor mye som kan brukes på apper, avstemninger og lignende.