U18 - abonnementet for deg som digger data!

"Rydd rommet ditt, ellers får du ikke mer data." Ikke et helt usannsynlig utsagn i et hus med tenåringer i dag. Data er er gull for tenåringene, så hva tenker de selv om mobil og databruk? To av dem hadde arbeidsuke hos Telenor, og vi lot dem intervjue hverandre.
U18

Edvard Svendsen og William Berg, 15 år gamle og glade i mobildata!

Hva ser du etter i et abonnement?
-Det som påvirker meg når jeg skal velge et mobilabonnement er at det er mye mobildata, rask 4G-fart og utbredt dekning. Foreldrene mine er opptatt av prisen da.

Hva bruker du telefonen til?
-Hjemme bruker jeg den til Netflix, Viaplay, YouTube, Instagram, og Snapchat. Når jeg ikke har Internett kan jeg ikke se så mye på Netflix og sånt, så jeg er på Snapchat og streamer musikk. Nå som jeg har Telenor, får jeg velge en passende datapakke, og det jeg ikke bruker får jeg neste måned med Data Rollover. Data Rollover er sjukt digg!

Hvor ofte streamer du musikk?
-Jeg streamer musikk hele tiden. Når jeg blir kjørt, på vei til skolen, mens jeg jobber med lekser, og når jeg er med venner. Det er lettere å streame med U18 fordi jeg har nok data, og ikke er redd for å bruke den opp. Siden abonnementet har  datakontroll, kommer det aldri en overraskelse på regninga.

Du kan nå bruke mobilen i hele EU som hjemme, hva synes du om det? 
-Nå slipper jeg å bruke deler av ferien på å lete etter dritt-Internett på cafe. Jeg kan bare bruke mobildata som hjemme! Telenor har liksom alt, og mer.

Hvordan har du kontroll på forbruket?
-Jeg bruker Mitt Telenor-appen. Her kan jeg sjekke hvor mye data jeg har brukt, så slipper jeg å få "huden full" av foreldrene mine. U18 har datakontroll, det vil si at etter at mobildataen er brukt, går det ikke an  å bruke mer. Bra for alle foreldre også! Så slipper de å passe på barna sine som hauker når det gjelder mobildata.