Bekymret for barnas mobilbruk?

Her er 5 tips som gjør at du kan senke skuldrene.
Sommer, solbriller og mobil

Et U18 gir både foreldre og barn oversikt over mobilbruken.

De fleste barn elsker å bruke mobilen til å surfe, spille og se videoer på nett. Men regningen og bekymringene er det mor og far som tar. Telenors U18-abonnement er for de under 18 år. Inkludert i abonnementet er flere tjenester som gjør mobilhverdagen tryggere, og sørger for å holde kostnadene lave.

Her er 5 gode tips til deg som vil sikre mobilen til barna dine:

1. Datakontroll

Funksjonen Datakontroll er forhåndsaktivert i alle U18-abonnement. Dette stopper bruk av data når den inkluderte mengden er brukt opp.

2. Mitt Telenor-appen

Mitt Telenor App Logo

Mitt Telenor gjør det enkelt både for barn og voksne å følge med på mobilbruken. I tillegg kan du som eier abonnementet bestille ekstra datapakker og tjenester. 

Ikke lastet ned appen ennå?

3. Sikker bruk

For å være trygg på barnas mobilbruk er alle UNG-abonnement også utstyrt med tjenesten Sikker Bruk. Den sperrer blant annet for Teletorg og SMS-tjenester som ringetoner, spill og opplysningstjenester.

4. Mobilforsikring

Mobilen er med oss over alt, og kan lett bli utsatt for skader.

Alle som har et U18-abonnement, kan kjøpe mobil med SWAP. Da trenger du ikke betale noe når du kjøper mobilen, men betaler en fast lav månedspris over 24 måneder. Og best av alt – du får forsikring for knust skjerm på kjøpet. Det er en ekstra sikkerhet for klønete og uheldige barn, som sikkert blir like knust som skjermen dersom mobilen har gått i bakken. Forsikringen kan også utvides til å dekke vannskade, tyveri og tapt mobil, dersom du ønsker dette.

5. Min Sky

Min Sky App Logo

Med bildelagringstjeneste Min Sky – også inkludert i UNG – blir bilder og filmer som barnet tar med mobilen automatisk lastet opp og lagret på ett sted. Blir mobilen mistet eller byttet ut, er bildene fremdeles trygt lagret i Min Sky.

Ikke lastet ned Min Sky ennå? 

Populært på Online.no nå: