Søk
Meny

Tidenes fotballfest sparkes i gang – og dette laget vinner i følge Caroline Graham Hansen

Caroline Graham Hansen spår vinneren av fotball EM

Caroline Graham Hansen spår vinneren i årets EM.

Når EM nå sparkes i gang, forventer Telenor tidenes fotballfest på alle skjermer. Caroline Graham Hansen spår hvilket lag hun tror går helt topps.

– Skottland blir den store overraskelsen, og Spania går helt til topps, spår Barcelona- og landslagsprofil Caroline Graham Hansen. Som Barcelonaspiller har hun selv vunnet både serie, cup og Champions League, så dette er en spiller som vet hva hun prater om.

Og mesterskapets skuffelse? Det blir England, som jo må sies å være mange nordmenns soleklare favorittlag. Overraskelsen var stor i forrige EM da England ble slått ut av selveste Island. Men da Island ikke er med i årets mesterskap, har Graham Hansen en annen «underdog» i kikkerten.

– Jeg tror Skottland kommer til å overraske i dette mesterskapet, sier Graham Hansen. I tillegg har hun tro på Belgias Romelu Lukaku som toppscorer.

Carolines eksperttips

  • Årets vinner: Spania

  • Årets overraskelse: Skottland

  • Årets skuffelse: England

  • Toppscorer: Romelu Lukaku

Skal følge kampene på stor og liten skjerm

– Det er nok Belgia og Spania jeg kommer til å følge tettest i mesterskapet. Jeg prøver å få sett så mange kamper som mulig, men ender nok opp med å se halvparten av kampene. Det er alltid spennende å følge et mesterskap på den store skjermen sammen med venner og familie, og på farten blir det mobil og nettbrett, sier Graham Hansen.

Dette seermønsteret stemmer godt overens med utviklingen Telenor T-We ser hos sine kunder.

– Store idrettsbegivenheter vil så godt som alle få med seg på den skjermen de har tilgjengelig. Spesielt sport blir ofte sett fra sekundærenheter som telefonen, og dette driver trafikken opp til svært høye nivåer i både fast- og mobilnettet, sier Camilla Amundsen, leder for TV i Telenor.

Slik ser du kampene

Mann med molbil som ser fotball EM

Med T-WE-appen fra Telenor kan du se fotball-EM der du er.

Det er ikke kun EM som lokker nordmenn til skjermene i tiden fremover, også OL skal arrangeres i sommer. Med to store seermagneter, og mange nordmenn på Norgesferie, tror Amundsen tror at sportsseingen kommer til å bli rekordhøy.

– I løpet av 2020 observerte vi en stor hunger etter alternativt sportsinnhold ettersom veldig mye ble utsatt. De arrangementene som ble sett av svært mange, for eksempel Bislett Games fikk en «all time high». Med mulighet for trådløst bredbånd på hytta blir det enda lettere å følge med på direktesendt underholdning i sommerferien, sier Amundsen.

Årets fotball-EM, alle 51 kampene, kan sees på NRK og TV 2.

– Med Telenor T-We-appen kan kundene få med seg alle kampene de ønsker så lenge de har dekning, forsikrer Amundsen, som kan informere om at Telenors 4G dekker omlag 85 prosent av landarealet i det langstrakte landet vårt, hvis man skulle befinne seg på tur uten WiFi under en viktig kamp.