Søk
Meny

Plassmangel på mobilen? Frigjør plass på 1-2-3

jente i parken med plassmangel på mobilen

Slik rydder du uten å måtte slette bilder og videoer!

For mange gode minner i kamerarullen? Med Min Sky-appen kan du blant annet laste opp bilder og videoer i skyen, frigjøre plass på mobilen og dele album med venner og familie! Slik gjør du det:

Dette er Min Sky

  • Trygg og ubegrenset bildelagring for deg med Telenor-abonnement

  • Frigjør plass på mobilen, del album med andre og mye mer
    Last ned Min Sky >

1. Last opp bildene og videoene dine i Min Sky

Det første du bør gjøre å laste ned Min Sky-appen og laste opp alle bildene og videoene dine til skyen. Dette kan ta litt tid, avhengig av hvor mange filer det er. Når alle filene er lastet opp vil du få beskjed i appen og kan bevege deg til neste steg der magien skjer!

Se hvordan du laster opp innhold i Min Sky i videoen under:

2. Bruk Frigjør plass-funksjonen

Når du har lastet opp alle filene dine i Min Sky, finnes de fortsatt i kamerarullen på mobilen din. Disse kan du trygt og enkelt fjerne med den geniale Frigjør plass-funksjonen under tannhjulet øverst i høyre hjørne. Velg for eksempel å fjerne bilder og videoer som ble tatt for lenge siden, eller velg enkelt og greit alle bilder og videoer som befinner seg både i Min Sky og kamerarullen din for øyeblikket.

 

3. Finn frem til gamle bilder

Med tidslinjen inne i Min Sky blar du deg raskt til alle kalenderens måneder, i alle årene du har tatt bilder. Gå inn i bildefanen nederst til venstre, sveip fingeren over skjermen mot høyre og tidslinjen vil dukke opp. Du kan også bruke søkefunksjonen nederst i høyre hjørne for å finne steder og folk du har tatt bilde av.

Bonus: Del album med venner og familie

Min Sky gjør ryddingen av gode minner til en lek, og lar deg ta vare på alt innholdet du vil. I tillegg kan du enkelt sette sammen album og dele med andre inne i appen. Da kan de du inviterer laste ned bilder, kommentere og legge til sine egne bilder.