• Derfor trenger folk mellom 18 og 28 Yng

Barna dine fortjener det beste – også på mobilen

Telenor Yng – det beste valget for dem mellom 18 og 28 år.
Derfor er Telenor Yng det beste valget for dem mellom 18 og 28 år

Mange unge får dekket mobilabonnementet i studietiden, kanskje først og fremst av økonomiske årsaker. I denne fasen av livet har man dårligere råd, og det er ikke uvanlig å få hjelp hjemmefra med de faste utgiftene.

Telenor Yng er et abonnement som er skreddersydd for de mellom 18 og 28 og deres behov – til en rimelig pris for deg som kanskje betaler for moroa.

Musikk overalt

De som er glade i å streame musikk uansett hvor de ferdes, vil sette ekstra stor pris på Music Freedom.

Nesten alle har en streamingtjeneste som Spotify, Tidal, Google Play Music eller Apple Music. Med Music Freedom kan Yng-abonnenter høre på så mye musikk de vil i hele EU – uten å bekymre seg for at det spiser av den inkluderte datamengden.

... og alltid nok data

Bekymringer til gjenstående datamengde er noe mange unge mobilbrukere har et lett angstfylt forhold til. Uten data strupes mye av kontakten med omverden. Med Telenor Yng går du aldri tom for data. Bruker du opp den inkluderte dataen din  - i tillegg til det som eventuelt er «rullet over» eller fått gjennom Familiebonus – har du mulighet til å kjøpe to forskjellige datapakker: 

- Samme datamengde som du har inkludert i abonnementet – til halv pris! Denne dataen har du Data Rollover på.
- 1 GB-datapakke for 49 kr. Denne varer ut neste kalendermåned.
Velger du å deaktiverere Datakontroll (i Mitt Telenor-appen), og går tom for data, får du automatisk samme antall GB som du har i abonnementet ditt til halv pris.

Notoriske skjermknusere

Unge mobilbrukere kan være notoriske skjermknusere, og går gjerne rundt med de knuste skjermene fordi det koster så mye å fikse dem. Dette slipper de med Yng:

Unge vokse lever med mobilen i hånda 24/7, og da er det fort gjort at uhellet er ute. Da er det svært lett å få skjermen fikset, mot en egenandel på 500 kroner – uten at du behøver å gå et minutt uten mobilen.

Med Telenor Yng får brukerne også Plussforsikring inkludert når de kjøper ny mobil med SWAP.

Hvordan kan foreldre betale?

Telenor Yng er et abonnement for dem mellom 18 og 28 år. Det betyr at den som står oppført som bruker av abonnementet må være i denne aldersgruppen.

Den som betaler for abonnementet, altså den juridiske eieren, kan imidlertid være eldre enn dette.

Du kan dermed bestille et Yng-abonnement, og oppføre barnet ditt som bruker. Dette gjør du enkelt på Telenors hjemmesider, eller via kundeservice på telefon 09000.

– Med appen Mitt Telenor kan Yng-kunder – både bruker og eier – følge nøye med på forbruket, og dermed fortsatt ha full kontroll.

Populært på Online.no nå: