Søk

Online.no

Meny

9 grunner til at du vil elske Telenor Yng

Har du fått med deg alle disse fordelene?

Telenor Yng er et mobilabonnement bare for deg mellom 18 og 28. Det kommer med alle Telenor-fordelene … pluss noen unike fordeler som kun er for deg med Yng.

For eksempel: Du kan streame ubegrenset med musikk fra alle de store strømmetjenestene, uten å bruke inkludert data. Knuser eller mister en mobil du har kjøpt med SWAP, får du en ny og tilsvarende mobil neste dag – no questions asked. Og med Yng Goodies kan du velge blant en rekke forskjellige ekstra fordeler, som kommer på toppen – uten at det koster deg noe ekstra.

Vi tipper du kjenner deg igjen: Du er kvalitetsbevisst, ønsker god fart og dekning og alle mulig «premium»-fordeler – men til syvende og sist er prisen avgjørende. Uten Yng hadde dette vanskelig latt seg kombinere.

Dette er ni grunner til at du vil digge Yng:

1. Du får Music Freedom

Stream så mye musikk du vil, uten å bruke inkludert data. Med andre ord: Vil du høre et nytt album du har glemt å lagre offline – gå for det! Hør det på repeat hele dagen!

Det spiser ikke opp gigabytene dine – uansett om du bruker Spotify, Tidal, Apple Music, Deezer, Beat og Google Music.  Og om du skulle finne på å stikke til utlandet i helgen, gjør heller ikke det noe: Music Freedom gjelder også i hele EU/EØS.

2. Du kan frigjøre plass på mobilen

Music Freedom lar deg droppe offline-spillelistene – og det det betyr at du kan frigjøre masse plass på mobilen. I tillegg får du ubegrenset lagring av mobilbilder i Min Sky. Du trenger altså ikke bruke opp verdifull plass musikk eller bilder, og slipper det kjipe «Ikke nok plass …»-varselet.

Som en bonus trenger du da  ikke velge modellen med størst lagringsplass neste gang du bytter mobil, noe som raskt koster litt ekstra.

3. Du kan gjøre mobilopplevelsen mer personlig med Goodies

På toppen av de faste Yng-fordelene vanker det enda en godbit – eller flere, avhengig av hvor mye data du har i abonnementet ditt.

Med Yng Goodies kan du velge mellom en rekke forskjellige ekstra fordeler, som deretter blir lagt til abonnementet ditt uten at det koster deg noe mer. Her har du mye forskjellig å plukke blant, fra tilgang til VG+ og gadgets til mobilen, til ekstra data eller muligheten til å bruke mobilen fritt i andre deler av verden.

4. Du får mer data enn det ser ut som

Du kan velge Yng-abonnement med 4, 6, 8, 12, 15 eller 30 GB data. Men siden musikkstreaming ofte er en av postene som tar aller mest data, er det i praksis mye mer – for det trenger du jo ikke lenger å regne inn.

Og husk: Jo mer data du har i abonnementet ditt, dess flere Goodies kan du aktivere samtidig.

5. Du er fullforsikret med SWAP Pluss

Det er ikke noe fett å betale ned en mobil du ikke får brukt fordi den er stjålet eller knust. Men det bør ikke stoppe deg fra å gå for den mobilen du egentlig vil ha.

Har du Telenor Yng og kjøper ny mobil med SWAP, får du (som alle andre) skjermforsikring inkludert – men med Yng får du i tillegg SWAP Plussforsikring. Det betyr full dekning om du skader eller mister mobilen. Det er enkelt å melde inn, og du får en tilsvarende mobil dagen etter – selv om du er ute på reise i EU/EØS.

6. Spar data til neste måned med Data Rollover

Ta med ubrukt data over i neste måned. Du kan spare opp like mye data som du har i abonnementet ditt, så hvis du for eksempel har 6 GB kan du maks spare opp til 12 GB.

7. Du har kontroll på kostnadene

Strømmer du video, laster ned podcaster og surfer nettet kan gigabytene slukes rimelig fort. Men har du Yng og går tom for inkludert data – samt den dataen du har fått for eksempel gjennom Data Rollover og Familiebonus – er det full stopp. Datakontroll er nemlig automatisk aktivert, for at du ikke skal risikere noen uforutsette kostnader.

Ønsker du mer data, kan du imidlertid enkelt skru av Datakontroll, kjøpe datapakker eller endre størrelsen på abonnementet – alt sammen fikser du kjapt og greit i Mitt Telenor-appen. Da har du selv kontroll på dataen, og kostnadene!

8. Du har fantastisk dekning – og fri fart

99,8 prosent av Norge har nå 4G-dekning fra Telenor, utendørs der de bor. Kapasiteten er bygget ut med 4G++, slik at du – med mobiler som støtter det – kan ha en toppfart som gjerne er langt høyere enn de fleste har via bredbåndet sitt hjemme.

Telenors nett er faktisk kåret til verdens raskeste mobilnett, og med Yng har du selvfølgelig fri fart.

9. Det fungerer i hele EU/EØS

Alle fordelene ved abonnementet gjelder i hele EU og EØS, uten ekstra kostnader – inkludert Music Freedom, når du har Yng (bare vær forsiktig med databruken i internasjonalt farvann – for eksempel på danskebåten – da dette går via satelitt og ikke regnes som EU- eller EØS-området).

NB: Dekningen, fri fart, Data Rollover, EU/EØS og Min Sky gjelder alle Telenor-abonnementer, ikke bare Telenor Yng.