Søk
Meny

Ti grunner til at du vil elske Yng Goodies

To jenter koser seg med mobil

Har du fått med deg alle disse fordelene?

Yng Goodies er et skreddersydd mobilabonnement bare for deg mellom 18 og 28. Det kommer med alle Telenor-fordelene … pluss noen unike fordeler som kun  er for deg med Yng Goodies.

Sommerkampanje! Få dobbel data i tre måneder

Bestiller du et Yng-abonnement nå, dobler vi datamengden i abonnementet hver måned i tre måneder! Bestiller du for eksempel Yng 4 GB – vil du få 8 GB å bruke av hver måned uten noe ekstra kostnad. Perfekt for sommerens mobilbruk!

Få tilbudet her >

Dette er ti grunner til at du vil elske Yng Goodies:

1. Du får Music Freedom

Stream så mye musikk du vil, uten å bruke inkludert data. Med andre ord: Vil du høre et nytt album du har glemt å lagre offline – gå for det! Hør det på repeat hele dagen for den saks skyld!

Musikklyttingen spiser ikke opp gigabytene dine – uansett om du bruker Spotify, Tidal, Apple Music, Deezer, Beat og Google Music.  Og om du trenger musikk til utenlandsreisen, gjelder Music Freedom også i hele EU/EØS.

Mann lytter til musikk på mobilen

2. Du kan få hjelp med Nettslett

Netthets og private bilder på avveie er vanskelig å stoppe på egenhånd, og kan skape følelser av hjelpeløshet og utrygghet. Ingen skal ha det sånn. Med Yng-abonnement har du Nettslett inkludert – en tjeneste som kan gi deg advokatbistand og støtte hvis du blir utsatt for netthets eller uønsket innhold på nett.

3. Du kan frigjøre plass på mobilen

Music Freedom lar deg droppe offline-spillelistene – og det det betyr at du kan frigjøre masse plass på mobilen. I tillegg får du ubegrenset lagring av mobilbilder i Min Sky. Du trenger altså ikke bruke opp verdifull plass til musikk eller bilder, og slipper det kjipe «Ikke nok plass …»-varselet.

Som en bonus trenger du da  ikke velge modellen med størst lagringsplass neste gang du bytter mobil, noe som raskt koster litt ekstra.

4. Du kan gjøre mobilopplevelsen mer personlig med Goodies

På toppen av de faste Yng Goodies-fordelene vanker det enda en godbit – eller flere, avhengig av hvor mye data du har i abonnementet ditt.

Med Goodies kan du velge mellom en rekke forskjellige ekstra fordeler, som deretter blir lagt til abonnementet ditt uten at det koster deg noe mer. Her har du mye forskjellig å plukke blant, fra tilgang til VG+ og gadgets til mobilen, til ekstra feriedata eller bildeprint!

5. Du har mer data enn det ser ut som

Du kan velge Yng Goodies-abonnement med 4, 7, 10, 12 GB eller ubegrenset data med Yng Next. Men siden musikkstreaming ofte er en av postene som tar aller mest data, er det i praksis mye mer – for det trenger du jo ikke lenger å regne inn.

Og husk: Jo mer data du har i abonnementet ditt, dess flere Goodies har du.

6. Mobilen din er forsikret med SWAP Plussforsikring

Har du Telenor og kjøper ny mobil med SWAP, får du (som alle andre) skjermforsikring inkludert – men har du Yng Goodies har du i tillegg SWAP Plussforsikring inkludert. Det betyr at du er dekket hvis du skader eller mister mobilen. Det er enkelt å melde inn, og du kan få en tilsvarende mobil dagen etter – selv om du er ute på reise i EU/EØS.

Jente med mobil

7. Spar data til neste måned med Data Rollover

Ta med ubrukt data over i neste måned. Du kan spare opp like mye data som du har i abonnementet ditt, så hvis du for eksempel har 7 GB kan du spare opp til 14 GB.

8. Du har kontroll på kostnadene

Strømmer du video, laster ned podcaster og surfer på nettet slukes gigabytene rimelig fort. Har du Yng Goodies og går tom for inkludert data – samt den dataen du har fått for eksempel gjennom Data Rollover og Familiebonus – er det full stopp. Datakontroll er nemlig automatisk aktivert, så du slipper å risikere noen uforutsette kostnader.

Ønsker du mer data, kan du imidlertid enkelt skru av Datakontroll, kjøpe datapakker eller endre størrelsen på abonnementet – alt sammen fikser du kjapt og greit i Mitt Telenor-appen. Der har du full kontroll på dataen, og kostnadene!

9. Du har fantastisk dekning – og fri fart

99,8 prosent av Norge har nå 4G-dekning fra Telenor, utendørs der de bor. Kapasiteten er bygget ut med 4G++, slik at du – med mobiler som støtter det – kan ha en toppfart som gjerne er langt høyere enn de fleste har via bredbåndet sitt hjemme.

Telenors har dekning i verdensklasse, og med Yng Goodies har du selvfølgelig fri fart.

10. Det fungerer i hele EU/EØS

Alle fordelene ved abonnementet gjelder i hele EU og EØS, uten ekstra kostnader – inkludert Music Freedom når du har Yng Goodies (bare vær forsiktig med databruken i internasjonalt farvann – for eksempel på danskebåten – da dette går via satelitt og ikke regnes som EU- eller EØS-området).

NB: Dekningen, fri fart, Data Rollover, EU/EØS og Min Sky gjelder alle Telenor-abonnementer, ikke bare Yng Goodies.