Søk
Meny

Det beste mobilabonnementet for ungdom

To venner som har det beste mobilabonnementet for ungdom

Har du fått med deg alle fordelene med Yng?

Yng er et skreddersydd mobilabonnement for ungdom. Det kommer med alle Telenor-fordelene … pluss noen unike fordeler som kun er for deg mellom 18 og 28.

Dette er ni grunner til at du vil elske Yng:

1. Nyhet! Få 100 GB ekstra data når du trenger det!

Med Yng har alltid data når du trenger det. Med Data Freedom får du nemlig 100 GB ekstra data og fri fart i en uke opptil fem uker i året – naturligvis uten at det koster noe ekstra.  

Du velger selv når du ønsker å aktivere Data Freedom – perfekt når du er tom for data, trenger maksimal hastighet, er på ferie, med venner eller når du skal streame yndlingsserien på hytta for eksempel.  

Dette er Data Freedom >

2. Du kan få hjelp hvis noen sprer bilder av deg på nett

Netthets og private bilder på avveie er vanskelig å stoppe på egenhånd, og kan skape følelser av hjelpeløshet og utrygghet. Ingen skal ha det sånn. Med Yng-abonnement har du Nettslett inkludert – en tjeneste som kan gi deg advokatbistand og støtte hvis du blir utsatt for netthets eller uønsket innhold på nett.

3. Du kan frigjøre plass på mobilen

Du får ubegrenset lagring av bilder og videoer i Min Sky. Du trenger altså ikke bruke opp verdifull plass på bilder og videoer, og du slipper det kjipe «Ikke nok plass …»-varselet.

Som en bonus trenger du da ikke velge modellen med størst lagringsplass neste gang du bytter mobil, og spare litt penger der!

4. Du har full kontroll over hvem som kontakter deg

Lei av at ukjent nummer ringer? Med et Yng-abonnement har du Se Hvem inkludert. Med appen kan du blant annet se hvem som kontakter deg – selv om du ikke har lagret nummeret. Hvis anropet er svindel eller telefonsalg kan appen også varsle deg om det.

5. Mobilen din er forsikret når du kjøper mobil med SWAP

Har du Yng-abonnement og kjøper ny mobil med SWAP, får du SWAP Plussforsikring inkludert uten ekstra kostnad. Det betyr at du er dekket hvis du skader, blir frastjålet eller mister mobilen. Det er enkelt å melde inn, og du kan få en tilsvarende mobil etter bare en virkedag – selv om du er ute på reise i EU/EØS.

Gutt med mobilabonnement for ungdom

Med Yng og SWAP er mobilen din sikret uansett hva som skjer!

6. Spar data til neste måned med Data Rollover

Ta med ubrukt data over i neste måned. Du kan spare opp like mye data som du har i abonnementet ditt, så hvis du for eksempel har 7 GB kan du spare opp til 14 GB med Data Rollover.

7. Du har kontroll på kostnadene

Strømmer du video, laster ned podcaster og surfer på nettet slukes gigabytene rimelig fort. Har du Yng og går tom for inkludert data – samt den dataen du har fått for eksempel gjennom Data Rollover og Familiebonus – er det full stopp. Datakontroll er nemlig automatisk aktivert, så du slipper å risikere noen uforutsette kostnader.

Ønsker du mer data, kan du imidlertid enkelt skru av Datakontroll, kjøpe datapakker eller endre størrelsen på abonnementet – alt sammen fikser du kjapt og greit i Mitt Telenor-appen. Der har du full kontroll på dataen, og kostnadene!

8. Du har fantastisk dekning – og fri fart

99,8 prosent av Norge har nå 4G-dekning fra Telenor, utendørs der de bor. Kapasiteten er bygget ut med 4G++, slik at du – med mobiler som støtter det – kan ha en toppfart som gjerne er langt høyere enn de fleste har via bredbåndet sitt hjemme.

Telenor har dekning i verdensklasse, og med Yng har du fri fart uansett hvilken datapakke du velger. Med Yng Next velger du selv hastigheten i abonnementet ditt.

9. Det fungerer i hele EU/EØS

Alle fordelene ved abonnementet gjelder i hele EU og EØS, uten ekstra kostnader (bare vær forsiktig med databruken i internasjonalt farvann – for eksempel på danskebåten – da dette går via satelitt og ikke regnes som EU- eller EØS-området).

NB: Dekningen, fri fart, Data Rollover, EU/EØS, Nettslett, Se Hvem og Min Sky gjelder alle Telenor-abonnementer, ikke bare Yng.