Dette er Telenor Yng

Abonnementet med de beste fordelene for de mellom 18 og 28 år.
Gutt og jente med mobil

Yng er abonnementet for de mellom 18 og 28 år. De kan streame så mye musikk de vil og bytte ringetid med data – hvis de vil.

Det er lenge siden mobilen var et apparat vi bare ringte og sendte meldinger med. Særlig de unge streamer mye musikk og video, og snakker med vennene sine på Messenger, Snapchat og andre sosiale medier. Kanskje er mobilen også like viktig som bankkortet? Derfor kommer Telenor nå med et eget abonnement for de mellom 18 og 28, tilpasset måten de bruker mobilen på.

Yng-abonnentene får selvsagt alle godene som finnes i vanlige Telenor-abonnement: Fri fart, fri bruk av meldinger og ubegrenset lagring i Min Sky, men det er noe helt nytt som gjør at Yng treffer de som er unge. Her er fordelene som gjør Yng til den ultimate pakken for de mellom 18 og 28:

Music Freedom

Nå kan de som trenger det mest, streame så mye musikk de vil, uten at det går av den inkluderte datamengden. Music Freedom er inkludert og automatisk aktivert i alle Yng-abonnement. Tjenesten støtter Spotify, Tidal, Apple Music og Google Music. Det fungerer selvfølgelig også i hele EU, så den ultimate spillelisten funker om familien skal til Spania i sommer.

Data Switch

Er data viktigere enn å ringe? Data Switch lar brukeren bytte fri tale-funksjonen mot 60 samtaler og 1 GB ekstra data. Byttet kan gjøres én gang per måned, men ingen trenger å være redd for å komme i en situasjon der de ikke kan ringe. Selv om man har benyttet seg av Data Switch er det fortsatt mulig å ringe kostnadsfritt 60 ganger, og det koster bare 1 krone per ekstra samtale. 60 samtaler i måneden er faktisk to om dagen, så som forelder trenger du ikke bekymre deg for å miste kontakten med poden.

SWAP Pluss

Ikke alle er like flinke til å holde styr på mobilen. Dessverre har den lett for å gå i bakken, uansett hvor forsiktig du er. Alle Yng-kunder som kjøper ny mobil med SWAP, får automatisk SWAP Plussforsikring inkludert. Dermed er mobilen forsikret mot alle skader, tap og tyveri, og verken ung eller gammel trenger å bekymre seg for at noen skal bli gående uten mobil. 
Blir den ødelagt, får den uheldige en helt tilsvarende mobil kun én virkedag etter at skaden er godkjent. Raskt og enkelt. Råere forsikring finnes ikke.

Autobooster

Alle som har opplevd å gå tom for data vet at det er utrolig slitsomt. Det er da du merker hvor viktig mobilen er for å holde kontakten med omverden, sjekke rutetider og betale for deg. Som Yng-abonnent trenger man aldri mer å oppleve det. Med Autobooster legges det automatisk til 1 GB dersom inkludert data blir brukt opp.

Telenor Yng – full pakke for de mellom 18 og 28

Kort fortalt får Yng-abonnentene fire fordeler:

  • Music Freedom: Stream musikk uten å bruke inkludert data. 
  • Data Switch: Bytt tale mot mer data. 
  • SWAP Pluss: Kjøp mobil med SWAP, få SWAP Plussforsikring inkludert.
  • Autobooster: Datapotten fylles automatisk opp med 1GB hvis man går tom.

Vilkår: Music Freedom: Gjelder streaming fra Spotify, Tidal, Apple Music og Google Music. Data Switch: Bytt og få 1 GB ekstra og 60 samtaler. Kan endres 1 gang pr. kalendermåned. Samtalepris utover inkl. er kr 1. Etter oppbrukt data kr 49 pr. GB. SWAP Plussforsikring: Forutsetter SWAP-avtale på 24 mnd. og Yng-abonnement uten binding. Se vilkår på telenor.no/swap og telenor.no/yng.

Populært på Online.no nå: