Telenor Yng - 100 prosent tilpasset unge mobilbrukere

Mobilabonnementet med helt unike fordeler for de mellom 18 og 28 år.
Gutt og jente med mobil

Yng er abonnementet for de mellom 18 og 28 år. De kan streame så mye musikk de vil og bytte ringetid med data – hvis de vil.

Har du barn som er 18 til 28? Da har vi en kjempenyhet både til dem – og til deg (hvis det er du som betaler)!

Yng (uttales young) er mobilabonnement som er 100 prosent tilpasset måten unge bruker mobilen på. Nå kan de bl.a. streame så mye musikk de vil uten å bruke inkludert data, og bytte ringetid med mer data – hvis de vil!

Yng-abonnentene får selvsagt også alle fordelene som finnes i vanlige Telenor-abonnement; Data Rollover, bruk i EU, WiFi Tale, fri fart ubegrenset lagring av mobilbilder i Min Sky osv. 

3 helt unike Yng-fordeler:

1. Music Freedom

Music Freedom er inkludert i alle Yng-abonnement, og betyr at brukeren kan streame musikk uten at det går av den inkluderte datamengden! Tjenesten støtter Spotify, Tidal, Apple Music og Google Music. Music Freedom fungerer selvfølgelig også i hele EU, så det er bare å streame den ultimate spillelisten på ferien i Spania.

2. Data Switch

Perfekt for alle som bruker mer data enn ringeminutter? Data Switch lar brukeren bytte fri tale mot 60 samtaler og 1 GB ekstra data! Byttet kan gjøres én gang per måned. 60 samtaler i måneden er faktisk to om dagen, så det er ofte mer enn nok for mange 18-28-åringer.

3. SWAP Pluss

Ikke alle er like flinke til å holde styr på mobilen. Dessverre har den lett for å gå i bakken, uansett hvor forsiktig du er. Alle Yng-kunder som kjøper ny mobil med SWAP, får automatisk SWAP Plussforsikring inkludert. Dermed er mobilen forsikret mot alle skader, tap og tyveri. Blir mobilen ødelagt eller stjålet, får den uheldige en helt tilsvarende mobil levert kun én virkedag (i Europa) etter at skaden er godkjent. Raskt og enkelt. Råere forsikring finnes ikke.

Aldri tom for data

Alle som har opplevd å gå tom for data vet at det er utrolig slitsomt, men som Yng-abonnent trenger man aldri mer å oppleve det. Bruker du opp den inkluderte dataen din  - i tillegg til det som eventuelt er «rullet over» eller fått gjennom Familiebonus – har du mulighet til å kjøpe to forskjellige datapakker:
- Samme datamengde som du har inkludert i abonnementet – til halv pris! Denne dataen har du Data Rollover på.
- 1 GB-datapakke for 49 kr. Denne varer ut neste kalendermåned.
Velger du å deaktiverere Datakontroll (i Mitt Telenor-appen), og går tom for data, får du automatisk samme antall GB som du har i abonnementet ditt til halv pris.

Vilkår: Music Freedom: Gjelder streaming fra Spotify, Tidal, Apple Music og Google Music. Data Switch: Bytt og få 1 GB ekstra og 60 samtaler. Kan endres 1 gang pr. kalendermåned. Samtalepris utover inkl. er kr 1. Etter oppbrukt data kr 49 pr. GB. SWAP Plussforsikring: Forutsetter SWAP-avtale på 24 mnd. og Yng-abonnement uten binding. Se vilkår på telenor.no/swap og telenor.no/yng.

Populært på Online.no nå: