Søk
Meny

Ung student? Da er dette mobilabonnementet for deg

Ung student med Yng-abonnement

Mobilabonnementet med helt unike fordeler for unge.

Med Yng får du mye mobilabonnement for pengene. Her er tre unike fordeler for deg som er student eller ung mobilbruker.  

3 helt unike Yng-fordeler:

1. Nyhet! Data Freedom

Noen ganger trenger man ekstra mye data. Med Data Freedom kan du selv aktivere 100 GB ekstra data og fri hastighet i en uke opptil fem uker i året – uten at det koster noe ekstra. Perfekt når du er tom for data, trenger maksimal hastighet, er på ferie, med venner eller når du skal streame yndlingsserien på hytta for eksempel.  

Dette er Data Freedom >

2. Music Freedom

Music Freedom er inkludert i alle Yng-abonnement, og betyr at du kan streame musikk uten at det går av den inkluderte datamengden.

Tjenesten støtter Spotify, Tidal, Apple Music, Deezer, Beat, Audiomack og SoundCloud. Music Freedom fungerer selvfølgelig også i hele EU og EØS, så det er bare å streame uten bekymring i utlandet også.

3. SWAP Pluss

Rett som det er kan man miste, knuse eller bli frastjålet mobilen. Alle Yng-kunder som kjøper ny mobil med SWAP, får derfor automatisk den beste forsikringen inkludert uten noe ekstra kostnad.

Med den er mobilen forsikret mot alle skader, tap og tyveri. Det aller beste er at du kan få ny mobil etter bare én virkedag etter meldt skade eller tap – i hele Europa og USA! Råere forsikring finnes ikke.

Dette er SWAP Plussforsikring for Yng >

Få hjelp hvis noen deler bilder av deg eller hetser deg på nett

Netthets og private bilder på avveie er vanskelig å stoppe på egenhånd. Det gjør også at den som blir utsatt for det føler seg hjelpeløs og utrygg. Ingen skal ha det sånn. Alle mobilabonnement fra Telenor har derfor Nettslett inkludert – en tjeneste som gir deg advokatbistand hvis du blir utsatt for netthets eller får privat innhold på avveie.

Lær mer om Nettslett >

Yng-abonnentene har selvsagt også alle fordelene som finnes i vanlige Telenor-abonnement; Data Rollover, bruk i EU, WiFi Tale, fri fart, ubegrenset lagring av mobilbilder i Min Sky og mye mer. 

Alt dette får du med Yng >