Søk
Meny

Telenor Yng – 100 prosent tilpasset unge mobilbrukere

Telenor Yng er tilpasset dem mellom 18 og 28.

Mobilabonnementet med helt unike fordeler for dem mellom 18 og 28 år.

Har du barn som er 18 til 28? Da har vi en kjempenyhet både til dem – og til deg (hvis det er du som betaler)!

Yng (uttales young) er mobilabonnement som er 100 prosent tilpasset måten unge bruker mobilen på. Nå kan de bl.a. streame så mye musikk de vil uten å bruke inkludert data, og bytte ringetid med mer data – hvis de vil!

Yng-abonnentene får selvsagt også alle fordelene som finnes i vanlige Telenor-abonnement; Data Rollover, bruk i EU, WiFi Tale, fri fart ubegrenset lagring av mobilbilder i Min Sky osv. 

Sommerkampanje! Få dobbel data i tre måneder

Bestiller du et Yng-abonnement nå, dobler vi datamengden i abonnementet hver måned i tre måneder! Bestiller du for eksempel Yng 4 GB – vil du få 8 GB å bruke av hver måned uten noe ekstra kostnad. Perfekt for sommerens mobilbruk!

Få tilbudet her >

3 helt unike Yng-fordeler:

1. Music Freedom

Music Freedom er inkludert i alle Yng-abonnement, og betyr at brukeren kan streame musikk uten at det går av den inkluderte datamengden.

Tjenesten støtter Spotify, Tidal, Apple Music og Google Music. Music Freedom fungerer selvfølgelig også i hele EU og EØS, så det er bare å streame den ultimate spillelisten på ferien i Spania.

2. SWAP Pluss

Ikke alle er like flinke til å holde styr på mobilen. Dessverre har den lett for å gå i bakken, uansett hvor forsiktig du er. Alle Yng-kunder som kjøper ny mobil med SWAP, får automatisk SWAP Plussforsikring inkludert. Dermed er mobilen forsikret mot alle skader, tap og tyveri. Blir mobilen ødelagt eller stjålet, får den uheldige en helt tilsvarende mobil levert kun én virkedag (i Europa) etter at skaden er godkjent. Raskt og enkelt. Råere forsikring finnes ikke.

3. Yng Goodies

Alle er forskjellige, og har dermed forskjellige ønsker, behov – og krav til hva man kan forvente av et mobilabonnement. Derfor har Telenor lansert noe som heter Yng Goodies, som er en rekke tilleggsgoder som kan velges i tillegg til de faste fordelene i Yng.

Enten det er snakk om ekstra data, fri mobilbruk i større deler av verden, kult tilleggsutstyr, fri tilgang til VG+, støtte til en veldedig organisasjon eller mye mer, er det stor sjanse for å finne noe man kan sette ekstra pris på.

Hver goodie varer i ett år, og antallet som kan velges samtidig stiger i takt med mengden data som er inkludert i abonnementet.

Aldri tom for data

Alle som har opplevd å gå tom for data vet at det er utrolig slitsomt, men som Yng-abonnent trenger man aldri mer å oppleve det. Bruker du opp den inkluderte dataen din  - i tillegg til det som eventuelt er «rullet over» eller fått gjennom Familiebonus – har du mulighet til å kjøpe to forskjellige datapakker:

  • Samme datamengde som du har inkludert i abonnementet – til halv pris! Denne dataen har du Data Rollover på. 
  • 1 GB-datapakke for 49 kr. Denne varer ut neste kalendermåned.

Velger du å deaktiverere Datakontroll (i Mitt Telenor-appen), og går tom for data, får du automatisk samme antall GB som du har i abonnementet ditt til halv pris.

Hjelp med bilder på avveie

Netthets og private bilder på avveie er vanskelig å stoppe på egenhånd. Det gjør også at den som blir utsatt for det føler seg hjelpeløs og utrygg. Ingen skal ha det sånn. Alle Yng-mobilabonnement fra Telenor har Nettslett inkludert – en tjeneste som gir deg advokatbistand hvis du blir utsatt for netthets eller får privat innhold på avveie.

Les mer om Nettslett

Dette er Yng

Telenor Yng – med fordeler bare for dem mellom 18 og 28. 

  • Alle Yng-abonnement inkluderer Music Freedom slik at man kan streame så mye musikk man vil, uten å bruke inkludert data.
  • Kjøper man ny mobil med SWAP inkluderes SWAP Plussforsikring – da er mobilen forsikret mot alle skader, tap og tyveri.
  • Yng Goodies er en rekke ekstragoder som kan velges i tillegg til de faste Yng-fordelene – uten ekstra kostnad.