Søk
Meny

Hvilken Goodie er din astrologiske match?

En globus med stjernetegn på

Vi har tittet i godteposen og funnet en match skrevet i stjernene!

Goodies er valgfrie fordeler alle med Telenor Yng-abonnement kan velge uten ekstra kostnad. Jo mer data du har i abonnementet ditt, jo flere Goodies får du!

Hvis du er i tvil om hvilken Goodie som passer deg, hvorfor ikke la stjernetegnet ditt bestemme?

Væren 21. mars – 20. april

Som Væren er du eventyrlysten og titter alltid etter neste destinasjon du kan besøke. Da er det greit å ha Goodien Roam i verden, som gir deg 5 GB ekstra data du kan bruke på de aller fleste feriedestinasjoner – også utenfor EU/EØS!

Tyren 21. april – 20. mai

Det er ikke å komme utenom: Du er glad i ting! Og da vil du også sette pris på Goodien Gadgets, der du får valgfritt tilbehør til mobilen din en gang i året!

Tvillingene 21. mai – 21. juni

Mange sier at du er tosidig av natur. Vi sier at du trenger et Ekstra SIM for å leve opp til denne påståtte dualiteten – så du kan bruke dataen din på to enheter samtidig!

Med denne Goodien får du et ekstra SIM-kort du kan bruke i smartklokka eller reservemobilen, og månedskostnaden er naturligvis inkludert!

Tilpass ditt eget mobilabonnement med Yng

Velg mellom ubegrenset data eller fast datapakke og få mange gode fordeler, deriblant Goodies, bare for deg mellom 18 og 28!

Lær mer om Yng >

Krepsen 22. juni – 23. juli

Du er litt for empatisk for ditt eget beste noen ganger, men det er jo bra for de rundt deg! Med så mye empati er Goodien Hold Norge Rent perfekt for deg! Da bidrar du til at Hold Norge Rent og deres frivillige fjerner skadelig plast og søppel fra miljøet vårt.

Løven 24. juli – 23. august

Er du ikke lei av å alltid måtte være festens midtpunkt? Hvis du går tom for ting å fascinere folk med, kan Goodien VG+ gi deg påfyllet du trenger. Da får du tilgang til alt av VG+ innhold og alle de gode VG-dokumentarene.

Jomfruen 24. august – 23. september

Få stjernetegn er like effektive som deg. Noen ganger er du kanskje for effektiv så all dataen din forsvinner? Da kan det passe med Goodien Data Boost, som gir deg 12 timer fri data en gang i måneden.

Visste du at?

I følge astrologien har alle et månetegn og en ascendant i tillegg til stjernetegnet de er født i. Månen styrer følelseslivet ditt og ascendanten er hvordan folk oppfatter deg.

Vekten 24. september – 22. oktober

Du er en balansert person med et balansert perspektiv på livet. Du kan opprettholde ditt balanserte verdenssyn med tilgang til alt av VG+ innhold med Goodien VG+! Du kan også kose deg med gode VG+ dokumentarer når du trenger påfyll.

Skorpionen 23. oktober – 22. november

Lik Tvillingene trenger du også Ekstra-SIM, men ikke av samme grunn. Nei nei, du trenger Ekstra-SIM så du kan tekste eksen din på to enheter samtidig. Da finner du dobbelt så fort ut hvor det gikk skeis.

Med denne Goodien får du et ekstra SIM-kort du kan bruke i smartklokka eller reservemobilen, og månedskostnaden er naturligvis inkludert!

Skytten 23. november – 21. desember

Skravla går både på nett og i virkeligheten. Er det rart mobilen din alltid er tom for strøm? Nei, ikke når du født i skytten. Skaff deg Goodien Powerbank med ladeavtalen, så har du alltid en fulladet powerbank når du trenger det.

Jente som har gått tom for data

Tom for både strøm og data? Med Yng får du enkelt mer av begge deler!

Steinbukken 22. desember – 19. januar

Du er en person med føttene godt plantet på bakken og utstråler en stoisk ro. Men databruken din er helt ute av kontroll. Med Goodien Feriedata får du dobbel data i april, juli og desember!

Vannmannen 20. januar – 19. februar

Du får kreative utbrudd og plutselig produktivitet, men ofte klokken 03:00 på natta. Eller kanskje en tirsdag ettermiddag i slutten av måneden. Da er det greit med 12 timer fri data en valgfri dag i måneden med Goodien Data Boost.

Fiskene 20. februar – 20. mars

Du gruer deg til å ta den telefonsamtalen. Hva er vitsen med å ringe når man kan tekste? For deg er Data Switch midt i blinken. Bytt ut fri tale med ekstra data, og ta samtalen et sted du føler deg komfortabel.

Yng. Perfekt for deg mellom 18 og 28 – uansett stjernetegn!

Med mobilabonnementet Yng bruker du mobilen på Norges raskeste mobilnett og får fordeler som:

  • Music Freedom – Stream musikk uten å bruke data

  • SWAP Plussforsikring – verdens beste forsikring inkludert når du kjøper mobil med SWAP

  • Goodies – Velg mellom mange fordeler og sett sammen ditt eget abonnement!

    Bytt til Yng nå >