Søk
Meny

Hvilken Yng-fordel er din astrologiske match?

En globus med stjernetegn på

Vi har tittet i spåkula og funnet en match skrevet i stjernene!

Med Telenor Yng har du mange inkluderte fordeler. Alt fra sikkerhetstjenester til ubegrenset bildelagring til 100 GB ekstra data når du trenger det.

Hvis du er i tvil om hvilken fordel som er mest relevant for deg, hvorfor ikke la stjernene guide deg?

Væren 21. mars – 20. april

Som Væren er du eventyrlysten og titter alltid etter neste destinasjon du kan besøke. Da er det greit å ha fri bruk i hele EU/EØS så du kan bruke mobilen akkurat som hjemme!

Tyren 21. april – 20. mai

Det er ikke å komme utenom: Du elsker å se tilbake på gode minner! Og da vil du også sette pris på Min Sky-appen, der du kan lagre ubegrenset med bilder og videoer, så du alltid har plass til nye minner på mobilen din!

Tvillingene 21. mai – 21. juni

Du er hypersosial og en gledesspreder! Hurra for deg! Men det er kanskje litt slitsomt å bli oppringt av så mange ukjente nummer? Frykt ikke, Med Se Hvem-appen har du full kontroll over hvem som kontakter deg.

Tilpass ditt eget mobilabonnement med Yng

Velg mellom ubegrenset data eller fast datapakke og få mange gode fordeler, bare for deg mellom 18 og 28!

Lær mer om Yng >

Krepsen 22. juni – 23. juli

Du er litt for empatisk for ditt eget beste noen ganger, men det er jo bra for de rundt deg! Med så mye empati er Familiebonus perfekt for deg! Da kan du og vennegjengen eller familien samle 1 GB data for hvert Telenor-produkt dere har, og du sørger for at vennene dine alltid har litt ekstra data!

Løven 24. juli – 23. august

Det ligger i stjernetegnet ditt at du kan danse! Da er det perfekt at du ikke trenger å bruke data når du streamer musikk med Music Freedom.

Jomfruen 24. august – 23. september

Få stjernetegn er like effektive som deg. Noen ganger er du kanskje for effektiv så all dataen din forsvinner? Da kan det passe med Data Freedom - fordelen som gir deg 100 GB ekstra data en hel uke opptil fem ganger i året. Naturligvis uten at det koster noe ekstra!

Visste du at?

I følge astrologien har alle et månetegn og en ascendant i tillegg til stjernetegnet de er født i. Månen styrer følelseslivet ditt og ascendanten er hvordan folk oppfatter deg.

Vekten 24. september – 22. oktober

Du er en balansert person med et balansert perspektiv på livet. Men du har ikke så god balanse rent fysisk, og har knust mobilen din et par ganger. Ingen problem! Med Yng har du SWAP Plussforsikring inkludert når du kjøper mobil med SWAP.

Skorpionen 23. oktober – 22. november

Lik Tvillingene trenger du også Se Hvem-appen, men ikke av samme grunn. Nei nei, du trenger å vite om det er vennene eller fiendene dine som ringer!

Skytten 23. november – 21. desember

Skravla går både på nett og i virkeligheten. Er det rart mobilen din alltid er tom for data? Nei, ikke når du født i skytten. Da passer det med Data Freedom - fordelen som gir deg 100 GB ekstra data en hel uke opptil fem ganger i året. Naturligvis uten at det koster noe ekstra!

Jente som har gått tom for data

Tom for både strøm og data? Med Yng får du enkelt mer av begge deler!

Steinbukken 22. desember – 19. januar

Du er en person med føttene godt plantet på bakken og utstråler en stoisk ro. Men kamerarullen din er helt ute av kontroll. Med Min Sky-appen kan du lagre ubegrenset med bilder og videoer trygt i skyen, og frigjøre plass på mobilen din samtidig!

Vannmannen 20. januar – 19. februar

Du får kreative utbrudd og plutselig produktivitet, men ofte klokken 03:00 på natta. Eller kanskje en tirsdag ettermiddag i slutten av måneden. Da er det perfekt med Data Freedom - fordelen som gir deg 100 GB ekstra data en hel uke opptil fem ganger i året. Naturligvis uten at det koster noe ekstra!

Fiskene 20. februar – 20. mars

Du gruer deg til å ta den telefonsamtalen. Hva er vitsen med å ringe når man kan tekste? Med Se Hvem-appen har du heldigvis alltid full kontroll over hvem som kontakter deg.

Yng. Perfekt for deg mellom 18 og 28 – uansett stjernetegn!

Med mobilabonnementet Yng bruker du mobilen på Norges raskeste mobilnett og får fordeler som:

  • Data Freedom – Få 100 GB ekstra data en hel uke opptil 5 uker i året, uten ekstra kostnad!

  • SWAP Plussforsikring – verdens beste forsikring inkludert når du kjøper mobil med SWAP

  • Music Freedom – Stream musikk uten å bruke data

    Bytt til Yng nå >