Søk
Meny

10 instagramvennlige reisemål

 Instagramvennlige reisemål

Foto: Merete Moen / @worldwithasuitcase

Skal du ut på tur i sommer? Få inspirasjon til steder du bør dra!

Skal du ut på tur i sommer? Få inspirasjon til steder du bør dra!

Er det et tidspunkt i løpet av året vi dokumenterer dagene våre og deler flittig på sosiale medier, så er det om sommeren. Vi har samlet sammen 10 instagramvennlige steder du kan besøke for å hamstre nydelige, misunnelsesverdige bilder til feeden din. 

Tips! Med Yng Next har du ubegrenset data og du kan bruke mobilen akkurat som hjemme i hele EU, EØS og Storbritannia!

1. Danmark: Manon les Suites i København

Hva med en liten bit av Bali i København? I midten av det store atriet på Manon les Suites, finner du en tropisk hage fylt med grønne planter, palmer med svømmebasseng, solsenger og parasoller. 

Tips! På hotellets takterrasse kan du nyte et deilig måltid med utsikt over hele København by.

2. Hellas: Oia på Santorini

Snakk om gresk idyll! Landsbyen Oia på Santorini er et postkortbilde i seg selv, og solnedgangen herfra vil du sent glemme.

Dette er Yng 

  • Mobilabonnement for deg mellom 18 og 28 

  • Velg mellom ubegrenset data eller fast datapakke

  • Dekning i verdensklasse og mange gode fordeler

Sjekk ut Yng >

3. Storbritannia: Peggy Porschen i Chelsea i London

Rosa, blomstrete og fullt av cupcakes og kaker. Bakeriet er kanskje den mest Instavennlige i hele London, og absolutt verdt et besøk.

4. Frankrike: Eiffeltårnet fra Rue de l’Université i Paris

De fleste tar turen til Place du Trocadero for å se Eiffeltårnet og ha det som bakteppe for bilder, men et lurt tips er å gå til den rolige, brede gaten Rue de l’Université ikke langt unna.

Tips! Med mobilabonnementet Yng Next og dekning i verdensklasse kan du dele ubegrenset med bilder – i hele EU, EØS og Storbritannia!

5. Italia: Fargerike Burano

Planlegger du en tur til Venezia i sommer, bør du i samme slengen besøke kanalbyen Burano – bare en 40 minutters båttur fra Venezia. Her ligger fargerike hus tett i tett i alle regnbuens farger.

6. Sverige: Surflogiet på Gotland

Hej, glamping! 2 mil sør for Visby på vestkysten av Gotland ligger nydelige Surflogiet. Her kan du slappe av og nyte late dager med yoga, badstue og massasje, eller slå deg løs med surfing, kite, SUP og kajakk.

7. Hellas: Sarakiniko på Milos

Nord på øya Milos finner du en av de mest fotograferte strendene i Hellas. På grunn av sitt unike landskap blir denne Sarakiniko ofte kalt månestranden. 

8. Island: Reynisfjara

Blant de utallige Instavennlige stedene på Island finner du stranden Reynisfjara, like ved den lille landsbyen Vik. Stranden er kjent for sin dramatiske kullsvarte vulkansand. Uti havet ligger Reynisdrangar – spisse sorte steinsøyler.

9. Tyrkia: Kappadokia

Kappadokia ligger strengt tatt i Asia, men det er så fint at vi likevel må ha det med på lista.

Mange reiser hit for å bli med på luftballongtur, eller bare for å se dem på avstand – svevende rundt ved soloppgang.

10. Italia: Positano

Helt vest på Amalfikysten ligger den lille, pittoreske fiskerlandsbyen Positano, som er kjent for sine fargerike murhus som klatrer oppover fjellsidene. Her er det billedskjønn utsikt uansett hvor du går.

Del alle øyeblikkene med ubegrenset data

Med Yng Next har du ubegrenset så du kan dele små og store øyeblikk – uansett hvor du er. For deg som ikke trenger ubegrenset data, kan du også velge fast datapakke. De faste Yng-fordelene får du med, uansett.

Bytt til Yng Next >