Søk
Meny

Topp 10 Instavennlige steder å besøke i sommer

Instavennlige operaen i oslo

Marmorblokkene og de store speilflatene på Operaen i Oslo gir et fint bakteppe for Instapostene dine.

Ja, det blir Norgesferie i år også. Heldigvis trenger ikke Instaen din å lide når det finnes så mange fine og inspirerende steder i vårt langstrakte land. Vi har samlet ti Instavennlige steder du kan bruke som bakteppe eller hovedmotiv til sommerens feriebilder!

1. Oslo: Botanisk Hage

Visste du at Botanisk hage huser over 5500 forskjellige plantearter? Det er mange bilder det. Forøvrig kan vi anbefale en photoshoot i Victoria- og palmehuset.

2. Lofoten: Skrova

Hvem trenger vel Hawaii når du kan finne hvite strender og krystallklart vann i Lofoten? Obs! Vanntemperaturen holder kanskje ikke samme standard, men for en utsikt!

3. Oslo: Grafittiveggen ved Blå

Kanskje den mest lekne delen av Oslo. Her finner du et yrende uteliv, kunstmarkeder og en helmaks grafittivegg for alle bildene dine.

Dette er Yng

  • Et abonnement perfekt for deg mellom 18 og 28

  • Ubegrenset data eller fast datapakke

  • Mange gode fordeler inkludert

Lær mer om Yng >

Sommerkampanje! Få dobbel data i tre måneder Få tilbudet her >

4. Bergen: Fløyen

Bergens fineste utsiktspunkt kan nåes via en rask fottur, eller ved å ta Fløibanen til toppen. Vi anbefaler å ta gåturen utpå kvelden for å fange bilder under den gyldne timen eller solnedgangen.

5. Sogn og Fjordane: Birdboxing i Førde

Ett bilde sier mer enn tusen ord. Tenk å våkne opp til denne utsikten med en digg kopp kaffe? Instavennlig.

Tips: Med mobilabonnementet Yng og Norges raskeste mobilnett kan du dele ubegrenset med ferieminner – uansett hvor du er.

6. Oslo: Talormade

Neonlys og digge donuts. Hvis det ikke skriker aesthetics, så vet ikke vi.

7. Trondheim: Bryggene i Trondheim

Fargerike bygninger er bare en av få ting du kan oppleve i Trondheim. Rett oppi gata finner du nemlig Nidarosdomen, en av nordens største middelalderkirker og det perfekte bakteppe for de fineste feriebildene.

8. Jevnaker: The Twist

Kultur eller flotte naturområder - hvorfor ikke begge deler? Ta turen til Kistefos museet og opplev kunst fra blant annet Yayoi Kusama.

9. Kristiansand: Slow Bridge

Slow Bridge er samling av 5300 drømmer (speilfliser) malt av barnehagebarn og skolelever. Ta deg tid til å titte på alle kunstverkene, knips noen bilder og avslutt det hele med en is på fiskebrygga i nærheten.

10. Eidfjord: Vøringsfossen

Vøringfossen er kanskje en av Norges mest kjente fosser. Fossen har et fritt fall på 145 meter og en naturlig disposisjon for å lage de fineste regnbuene til bildene dine.

Del alle øyeblikkene med ubegrenset data

Med Yng Next har du ubegrenset data og Norges beste mobilnett, så du kan dele alle sommerens øyeblikk – uansett hvor du er. For deg som ikke trenger ubegrenset data, kan du også velge fast datapakke. De faste Yng-fordelene får du med, uansett.

Bytt til Yng >