• Overføre data med data switch

Data Switch - perfekt for deg som surfer mer enn du ringer

Som Yng-abonnent kan du bytte taletid mot ekstra data. En ypperlig vri for deg som surfer og streamer mer enn du ringer.
To jenter på kafé

Som Yng-abonnent kan du bytte taletid inn i mer data. En ypperlig vri for deg som surfer og streamer mer enn du ringer.

- Jada, mamma. Ja. Jada. Nå må jeg gå. Hadet br.. Hva? Ja, hadet.

Er det stort sett foreldre og besteforeldre du ringer til? Hvorfor skal du da betale for ubegrenset taletid? Med Data Switch kan du som er mellom 18 og 28 bytte Fri tale mot 60 samtaler og 1 GB mer data hver måned. Byttet styrer du selv i Mitt Telenor-appen.

Den ekstra gigabyten gjelder for inneværende og neste måned. Dermed trenger du ikke bekymre deg for å miste data du ikke har rukket å bruke opp. Den ekstra gigabyten er helt konge å ha på lur når du har mye å ta igjen på Netflix. Det er uansett bedre valuta for pengene enn å betale for ringeminutter du ikke bruker.

Noe ringing skal du selvsagt ha inkludert selv om du bytter bort Fri tale: Du får 60 inkluderte samtaler i måneden, nok til å ringe hjem to ganger om dagen. Det holder vel det?

Fri tale eller ekstra data – du bestemmer selv med Data Switch

Du bestemmer selv om du vil ha Data Switch, og du kan enkelt endre dette i Mitt Telenor-appen du laster ned her. Se for deg en lysbryter som du trykker på når du vil switche. Neste måned kan du trykke den av igjen om du ikke vil ha det lenger. Du kan trykke på bryteren en gang per måned.

Yng - abonnementet for deg mellom 18 og 28

Med Yng får du de velkjente Telenorfordelene som Fri fart, fri bruk av meldinger og ubegrenset lagring i Min Sky, men det er noe helt nytt som gjør Yng til den ultimate pakken for deg mellom 18 og 28:

  • Music Freedom: Stream musikk uten å bruke inkludert data
  • Data Switch: Bytt tale mot mer data
  • SWAP Pluss: Kjøp mobil med SWAP og få SWAP Plussforsikring inkludert

Vilkår: Music Freedom: Gjelder streaming fra Spotify, Tidal, Apple Music og Google Music. Data Switch: Bytt og få 1 GB ekstra og 60 samtaler. Kan endres 1 gang pr. kalendermåned. Samtalepris utover inkl. er kr 1. Etter oppbrukt data kr 49 pr. GB. SWAP Plussforsikring: Forutsetter SWAP-avtale på 24 mnd. og Yng-abonnement uten binding. Se vilkår på telenor.no/swap og telenor.no/yng.

Populært på Online.no nå: