• Perfekt abonnement for datteren

Fant det perfekte abonnementet for datteren sin

- Streaming, telefoni og videosamtaler. Yng tar høyde for de unges behov, sier Per-Erik Nygård (54).
Mann i bilbutikk

Per-Erik Nygård er til daglig salg- og markedssjef i Kverneland Bil Oslo, noe som gjør ham godt kjent med å imøtekomme kunders sammensatte behov.

Da datteren på 22 år skulle ha seg ny mobil, trengte ikke trebarnsfaren lang tid i Telenorbutikken før han fant mobilen og abonnementet som passet best. 
- Alt skjer på mobilen i dag, så jeg kan godt forstå at de unge ønsker tilgang til den beste modellen til en hver tid, sier Nygård og forteller at datteren ikke går noen steder uten musikk på øret. Hun har flyttet hjemmefra for å studere i Trondheim og kommuniserer helst via FaceTime. 

Det måtte bli Yng - et mobilabonnement med musikk

- Vi ville finne et abonnement som matchet hennes bruk og opplevde at Telenor hadde flere ulike tilbud vi kunne vurdere, sier Nygård. 
Når alt kom til alt var Yng det alternativet som stakk seg ut.
- Abonnementet møter et bredt spekter av behov hos unge mobilbrukere, sier Nygård og viser til innholdet i Yng-abonnementet:

Music Freedom

Med Yng-abonnement kan du streame musikk uten at det spiser av den inkluderte datamengden 
- Perfekt for datteren vår. Hun er meget opptatt av musikk, så dette var et av hennes kriterier for å velge abonnement.

Data Switch

Ringer du lite kan du bytte bort Fri Tale med mer data. Dette har imidlertid ikke datteren til Nygård valgt å benytte seg av.
- Jeg tror Fri Tale-biten er viktig for henne. Hun liker å kunne ringe til blant andre besteforeldrene sine, sier Nygård med et smil.
Han setter pris på at teknologiutviklingen bidrar til at generasjonene kommer nærmere hverandre. De eldste er kanskje ikke de mest aktive på sosiale medier, men Per-Erik opplever at terskelen for å ringes på kryss av generasjonene har blitt mindre.

SWAP Pluss

Som far ville Per-Erik imøtekomme datterens ønske om å til en hver tid ha en oppdatert mobil.
- Her er jo den SWAP-løsningen helt genial. Denne avtalen gir henne årlig tilgang til den nyeste mobilen uten å måtte betale i dyre dommer. Det er kjærkomment for studentbudsjettet. 
Forsikringsbiten av SWAP Pluss-avtalen er ofte sentral når foreldre velger Yng-abonnement til barna sine. De unge er unektelig en utsatt gruppe når det gjelder mobiler som forsvinner, drukner i vaskemaskinen eller fyker ut av lomma i festlig lag sånn at skjermen knuser. 

God oversikt for alle

Yng gir god oversikt for både foreldre og de unge håpefulle
- Vi har gjort det sånn at datteren vår betaler noe, mens vi betaler resten av Yng-abonnementet. Det er en ordning vi er godt fornøyde med. 
Nygård sier han ikke forventet å finne én enkelt avtale som rommer forsikring, streaming, alle utgifter til mobilbruk og samtidig sikrer datteren den nyeste telefonen hvert år. 
- Yng er et abonnement på ungdommens premisser. Samtidig som den faste månedsprisen gir oss foreldre full kontroll på utgiftene. Det gir en god forutsigbarhet i privatøkonomien, avslutter Nygård. 

Populært på Online.no nå: