Søk
Meny

Per-Erik (54) fant det perfekte abonnementet for datteren sin

Mann som har funnet det perfekte abonnementet for datteren sin, nemlig Yng.

– Streaming, telefoni og videosamtaler. Yng tar høyde for de unges behov.

Da datteren på 22 år skulle ha seg ny mobil, trengte ikke trebarnsfaren Per-Erik Nygård (54) lang tid i Telenorbutikken før han fant mobilen og abonnementet som passet best. 

- Alt skjer på mobilen i dag, så jeg kan godt forstå at de unge ønsker tilgang til den beste modellen til en hver tid, sier Nygård og forteller at datteren ikke går noen steder uten musikk på øret. Hun har flyttet hjemmefra for å studere i Trondheim og kommuniserer helst via FaceTime.  

Det måtte bli Yng

– Vi ville finne et abonnement som matchet hennes bruk og opplevde at Telenor hadde flere ulike tilbud vi kunne vurdere, sier Nygård. 

Når alt kom til alt var Yng det alternativet som stakk seg ut.

– Abonnementet møter et bredt spekter av behov hos unge mobilbrukere, sier Nygård.

Fordeler med Yng

  • Kjøpes en ny mobil med SWAP, inkluderes SWAP Plussforsikring – da er mobilen din forsikret mot alle skader, tap og tyveri

Fri tale og SMS

Nygård trekker frem det at Yng – i likhet med alle andre Telenor-abonnementer – har fri bruk av tale, SMS og databruk innenfor abonnementets grenser.

– Jeg tror Fri Tale-biten er viktig for henne. Hun liker å kunne ringe til blant andre besteforeldrene sine, sier Nygård med et smil.

Han setter pris på at teknologiutviklingen bidrar til at generasjonene kommer nærmere hverandre. De eldste er kanskje ikke de mest aktive på sosiale medier, men Per-Erik opplever at terskelen for å ringes på kryss av generasjonene har blitt mindre.

SWAP Pluss

Som far ville Per-Erik imøtekomme datterens ønske om å til en hver tid ha en oppdatert mobil.

– Her er jo den SWAP-løsningen helt genial. Denne avtalen gir henne årlig tilgang til den nyeste mobilen uten å måtte betale i dyre dommer. Det er kjærkomment for studentbudsjettet. 

Forsikringsbiten av SWAP Pluss-avtalen er ofte sentral når foreldre velger Yng-abonnement til barna sine. De unge er unektelig en utsatt gruppe når det gjelder mobiler som forsvinner, drukner i vaskemaskinen eller fyker ut av lomma i festlig lag sånn at skjermen knuser. 

God oversikt for alle

Yng gir god oversikt for både foreldre og de unge håpefulle

– Vi har gjort det sånn at datteren vår betaler noe, mens vi betaler resten av Yng-abonnementet. Det er en ordning vi er godt fornøyde med. 

Nygård sier han ikke forventet å finne én enkelt avtale som rommer forsikring, streaming, alle utgifter til mobilbruk og samtidig sikrer datteren den nyeste telefonen hvert år. 

– Yng er et abonnement på ungdommens premisser. Samtidig som den faste månedsprisen gir oss foreldre full kontroll på utgiftene. Det gir en god forutsigbarhet i privatøkonomien, avslutter Nygård.