Søk
Meny

Har du Yng og knust skjerm?

Mann som har knust skjerm på t-banen

Det er dessverre altfor enkelt å knuse mobilskjermen. Med Yng og SWAP er mobilen din heldigvis beskyttet mot alt av uhell.

Når de fleste nye mobiler har en skjermflate som dekker mer eller mindre hele mobilen, er det ikke rart det skjer uhell. De fleste vil oppleve å knuse mobilskjermen sin en eller annen gang i løpet av livet, og andre opptil flere ganger.

Kan koste flere tusen å reparere

Hvis du ikke har skjermforsikring når uhellet inntreffer, kan du risikere å måtte ut med mange lapper for å bytte eller reparere skjermen. I noen tilfeller kan ikke skjermen byttes og du må betale for en helt ny mobil. Heldigvis finnes det en enkel løsning for deg som ønsker å være litt føre var.

Skjermforsikring inkludert når du har Yng

Er du mellom 18 og 28, kan du velge mobilabonnementet Yng fra Telenor. Med Yng har du blant annet SWAP Plussforsikring inkludert når du kjøper mobil med SWAP.

Med den er mobilen din automatisk forsikret og du trenger ikke bekymre deg hvis du knuser skjermen, blir frastjålet, mister eller ødelegger mobilen. Du får nemlig tilsendt en helt tilsvarende mobil som du hadde én virkedag etter at skaden er godkjent –i hele Europa og USA!

Dette er SWAP

  • Med SWAP betaler du ingenting ved kjøp av ny mobil, men litt hver måned i to år.

  • Bytt mobil hvert år, hvis du ønsker det.

  • Som Yng-kunde får du SWAP Plussforsikring inkludert.

    Lær mer om SWAP her >

Dette får du med Yng

  • Data Freedom - 100 GB ekstra data en hel uke 5 ganger i året uten ekstra kostnad.

  • SWAP Pluss - mobilforsikring inkludert med SWAP

Lær mer og bytt til Yng her ›