Ubegrenset streaming av musikk – uten å bruke data

Yng gir deg mellom 18 og 28 full musikkfrihet. Med Music Freedom kan du nemlig streame musikk uten å bruke av din inkludert data .
Dame med mobil på trikk

Music Freedom betyr at du kan streame så mye musikk du bare vil – uten at det spiser av den inkluderte datamengden din. Foto: Telenor

Om du streamer fra Spotify, Tidal, Apple Music eller Google Music, spiller ingen rolle. Music Freedom er aktivert og klart til bruk i alle Yng-abonnement. Det fungerer selvfølgelig også i hele EU, så du trenger ikke stresse med å laste ned spillelistene dine før du skal nyte strandlivet i Spania.

Spar lagringsplass på telefonen din

Før Yng fantes var det en kjent taktikk å planlegge nedlasting av musikk til du kom et sted med WiFi. Da kunne du spille av sangene fra mobilen når du ville, uten å belaste datapotten din. Dette trenger du ikke styre med nå som Yng gir deg Music Freedom. 

Dessuten opptar offline spillelister mye plass på telefonen din. Velger du å streame fritt med Yng kan du bruke lagringsplassen til noe annet. Kanskje kan du til og med velge en rimeligere mobil med mindre lagringskapasitet, nå som kapasiteten ikke presses like mye?

Fremtidens måte å streame musikk på

Ubegrenset musikk-streaming med Yng støttes idag av Spotify, Tidal, Apple Music og Google Music. Men det er ikke noe i veien for at fremtidens streaming-tjenester ikke skal støttes av Musical Freedom-funksjonen. Musikk er en betydelig del av livet og for de aller fleste er mobilen den viktigste gadgeten for streaming av musikk.

Vilkår: Music Freedom: Gjelder streaming fra Spotify, Tidal, Apple Music og Google Music. Data Switch: Bytt og få 1 GB ekstra og 60 samtaler. Kan endres 1 gang pr. kalendermåned. Samtalepris utover inkl. er kr 1. Etter oppbrukt data kr 49 pr. GB. SWAP Plussforsikring: Forutsetter SWAP-avtale på 24 mnd. og Yng-abonnement uten binding. Se vilkår på telenor.no/swap og telenor.no/yng.

Populært på Online.no nå: