Søk
Meny

Ubegrenset streaming av musikk – uten å bruke data

Yng gir deg mellom 18 og 28 full musikkfrihet. Med Music Freedom kan du nemlig streame musikk uten å bruke av din inkludert data.

Om du streamer fra tjenester som Spotify, Tidal, Apple Music eller Google Music, spiller ingen rolle. Music Freedom er aktivert og klart til bruk i alle Yng-abonnement.

Det fungerer selvfølgelig også i hele EU og EØS, så du trenger ikke stresse med å laste ned spillelistene dine før du skal nyte strandlivet i Spania.

Dette er Yng:

Telenor Yng – med fordeler bare for deg mellom 18 og 28. 

  • Alle Yng-abonnement inkluderer Music Freedom slik at du kan streame så mye musikk du vil, uten at du bruker inkludert data.
  • Kjøper du ny mobil med SWAP inkluderes SWAP Plussforsikring – da er mobilen din forsikret mot alle skader, tap og tyveri.
  • Yng Goodies er en rekke ekstragoder som kan velges i tillegg til de faste Yng-fordelene – uten ekstra kostnad.

Spar lagringsplass på telefonen din

Før Yng fantes var det en kjent taktikk å planlegge nedlasting av musikk til du kom et sted med WiFi. Da kunne du spille av sangene fra mobilen når du ville, uten å belaste datapotten din. Dette trenger du ikke styre med nå som Yng gir deg Music Freedom. 

Dessuten opptar offline spillelister mye plass på telefonen din. Velger du å streame fritt med Yng kan du bruke lagringsplassen til noe annet. Kanskje kan du til og med velge en rimeligere mobil med mindre lagringskapasitet, nå som kapasiteten ikke presses like mye?

Fremtidens måte å streame musikk på

Ubegrenset musikk-streaming med Yng støttes idag av Spotify, Tidal, Apple Music, Deezer, Beat og Google Music.

Men det er ikke noe i veien for at fremtidens streaming-tjenester ikke skal støttes av Musical Freedom-funksjonen. Musikk er en betydelig del av livet og for de aller fleste er mobilen den viktigste gadgeten for streaming av musikk.