Søk
Meny

Yng – din beste reisekompis på Europa-turen

Sjekk lista over alle fordelene Yng gir deg på reisen.

Er du mellom 18 og 28 og planlegger en ferietur ut i Europa i sommer?

Uansett hvor lite eller mye du pakker i kofferten, kommer du garantert til å ha med mobilen. Og har du mobilabonnement Yng fra Telenor, trenger du ikke være redd for å bruke den.

All bruk av mobilen, akkurat slik du er vant til hjemme, er nemlig inkludert uten ekstra kostnader i hele EU/EØS.

Sjekk lista over fordeler Telenor Yng gir deg på reisen:

Du kan streame ubegrenset med musikk

Du kan streame så mye musikk du vil på hele turen, fra de mest populære streamingtjenestene – uten at det koster deg noe ekstra.

Takket være Music Freedom trenger du ikke lagre favorittmusikken din offline om du vil høre den på turen. Uansett hva eller hvor mye du hører på, vil det ikke spise av datamengden i abonnementet ditt.

Hør tysk house i gatene i Berlin, klassisk gitar på stranda i Barcelona, eller progressiv metal over svenskegrensa – her står du helt fritt. Husk bare å pakke med en ålreit Bluetooth-høyttaler!

Bruk mobilen som om du var hjemme

Du kan få Telenor Yng med datapakker mellom 4 og 30 GB i måneden. All denne dataen kan du bruke på Europa-turen, som om du var hjemme i Norge.

Med andre ord trenger du ikke lenger være redd for skyhøye roamingkostnader når du er ute på reise. Finner du ikke veien dit du skal? Vipp opp Google Maps. Sett noe fett? Last opp på Insta, Snap eller Facebook uten bekymring – og ikke vær redd for å bla gjennom feeden i samme slengen, for å se hva de holder på med hjemme.

Det å bruke mobildata på tur, i stedet for å koble seg på åpne trådløse nett på hoteller og restauranter, er forresten ikke så dumt. Ikke bare blir surfeopplevelsen mer stabil når du slipper vaklevorne cafénett, men du surfer også mer sikkert ettersom mange hackere gjerne bruker åpne nett til å stjele persondata ...

Den fri bruken gjelder ikke bare data – du får også fri tale, SMS og MMS over landegrensene.

Husk bare at fri bruk ikke gjelder i internasjonalt farvann – som på danskebåten. Der kan det fortsatt være smart å skru av roaming for å unngå en smell på regningen ...

Trenger du enda mer data?

Chatter du mer enn du prater? Med Data Switch kan du bytte bort fri tale mot 1 GB ekstra data. Om du Switcher får du likevel 60 samtaler inkludert hver måned (et par om dagen, altså), og utover det koster hver samtale bare 1 krone. Du kan Switche inntil én gang i måneden, i Mitt Telenor-appen.

Om du likevel skulle bruke opp dataen din, trenger du ikke stresse. Du kan kjapt og enkelt kjøpe datapakker i Mitt Telenor, eller til og med øke størrelsen på abonnementet ditt. Der kan du også holde oversikt over databruken din fortløpende.

... eller har du litt data til overs?

Kanskje du allerede nå vet at du kommer til å bruke ekstra mye data i sommer – når du er borte fra alle de vante trådløsnettene dine?

Selv om all musikkstreamingen ikke regnes med, skal du kanskje få med siste sesong av «Game of Thrones» – eller en annen favorittserie?

Med Data Rollover kan du spare opp ubrukt data videre til neste måned – og videre. Dermed kan det du ikke bruker nå, komme godt med når du er på reisefot.

Du kan spare opp like mye data som du har i abonnementet ditt, så hvis du for eksempel har 6 GB kan du maks spare opp til 12 GB.

Feriebildene dine er sikre ...

Siden du først har frigitt plass på mobilen din ved å slette offline-spillelistene, har du nå enda mer plass til bilder og videoer fra ferien.

Disse minnene gjelder det å ikke miste. Takket være ubegrenset lagring i Telenors skytjeneste Min Sky, kan du være sikker på at bildene er sikre selv om noe skulle skje med mobilen.

... og det er mobilen din også

Uhell skjer, og kanskje spesielt når du er ute på reise.

Skulle mobilen din bli ødelagt, borte eller stjålet, trenger ikke det å ødelegge turen din. Har du Telenor Yng, er ikke bare skjermforsikring inkludert – også SWAP Plussforsikring følger med på kjøpet hvis mobilen er kjøpt med SWAP!

Dette betyr at du er fulldekket om uhellet skulle være ute, og at du kan få en tilsvarende modell levert til der du er en virkedag etter at du har rapportert inn hendelsen – noe som forøvrig er lekende lett. No questions asked!

NB: Dekningen, fri fart, Data Rollover, EU/EØS og Min Sky gjelder alle Telenor-abonnementer, ikke bare Telenor Yng.

Yng er bare for deg mellom 18 og 28. Les mer om Telenor Yng-abonnementene og priser på Telenor.no.