Søk

Online.no

Meny

Disse Android-mobilene er perfekte julegaver

Og det finnes noe for enhver smak.

Kjøp mobil i nettbutikken

Handler du i Telenors nettbutikk får du:

Fri frakt på alle varene du kjøper.

Fri retur i 14 dager og pengene tilbake – det er lov å angre seg!

Rask levering innen 1-3 dager etter bestilling. Haster det veldig, kan du bestille ekspresslevering og få pakken allerede neste virkedag.

Klikk & Hent i nærmeste Telenorbutikk. Mobilen skal være klar to timer etter bestilling.

Så enkelt er det å handle hos Telenor

Julen står for dør og et fantastiske mobilår er snart ved veis ende.

Android-folket har hatt mye å glede seg over i 2018, med flere innovative og elegante mobiler. Spesielt Huawei og Samsung har utmerket seg med gode telefoner, som også er perfekte julegaver til å ringe jule inn.

Se alle Android-mobilene i nettbutikken

Her er våre tips til Android-gaver:

Til den som vil ha alt: Huawei Mate20 Pro

Dette er mobilen du kjøper til noen som vil ha et virkelig råskinn.

Inne i telefonen sitter en innovativ og lynrask prosessor som blant annet driver ikke én, men to AI-enheter. Mobilen har et enormt batteri og smart teknologi som holder den gående i nærmere to dager.

Dette gjør at du får så mye som mulig ut av verdens beste mobilkamera – perfekt til å ta råflotte julebilder.

Som om ikke det er nok, har Mate20 Pro også ende en kul innovasjon. Mobilen støtter både trådløs og hurtiglading, og kan også lade andre enheter – trådløst!

Legg Mate20 Pro med skjermen vendt ned og plasser øreplugger, en klokke eller en annen mobil oppå. Mate 20 Pro vil gi enheten en lite dytt slik at smartklokken holder gjennom hele juleselskapet.

Sliter du med å finne gave til en som bruker mobilen til absolutt alt? Med Mate20 Pro gir Huawei deg både i pose og sekk.

Og forresten: Mate20 er også tilgjengelig i en Lite-modell. Spesifikasjonene er ikke fullt så kraftige som hos «storebroren», men Mate20 Lite er likevel en god og allsidig mobiltelefon – til en rimelig pris.

Til dem som vil leke seg: Samsung Galaxy S9 / S9+

Samsung lager også mobiler med mobilkameraer i toppklassen. Her er deres flaggskip Galaxy S9 og S9+ blant de råeste på markedet.

Foruten å ta kjempegode bilder, kan mobilen filme i såkalt Super-Slow-Mo, saktefilm som kan gjøre ethvert juleselskap enda artigere.

Galaxy S9 og S9+ egner seg godt til underholdning, med en nydelig skjerm, god lyd og spennende AR-funksjoner. For eksempel kan du lage personlige emojier basert på gjestene rundt bordet ... eller deg selv.

Men hvilken skal du velge? Vel – Galaxy S9+ er større, kraftigere og har et bedre batteri, mens S9 er rimeligere i pris.

Uansett er dette glimrende mobiler for eldstemann som strømmer musikk og video, og som vil ta gode bilder i alle slags forhold.

Til mor og far: Huawei P20 Pro

Selv om Mate20 Pro har klatret til topps på stjernehimmelen når det gjelder mobilkameraer, er fortsatt forgjengeren P20 Pro bare et lite knepp bak. Trippelkameraet med optikk fra Leica, tar vel så gode bilder som alle andre mobiler på markedet, uansett forhold.

Spesielt imponerende er zoom-funksjonen med glimrende bildestabilisering og Natt-modusen. Det kommer godt med rundt jul når dagene er på sitt mørkeste.

Huawei er gode på batteriteknologi, og P20 Pro kan gå godt over en dag uten å måtte lades.

Dette er mobilen for bildeglade foreldre, så vel som de som ofte er på farta og trenger godt med batterikapasitet.

Perfekt for minsten: Samsung Galaxy A7

Er du på jakt etter noe innen for en rimeligere prisklasse, for eksempel til de litt yngre, kan Samsung Galaxy A7 være løsningen.

Dette er selskapets aller første mobiltelefon med et trippelkamera. Med Galaxy A7 kan du ta svært gode bilder, uten måtte koste på deg markedsledende mobiltelefoner. Den har også ultravidvinkellinse som gjør at du får med deg enda flere elementer i bildet.

Til tross for at Galaxy A7 ligger i det mellomste prissjiktet, har den flere smarte funksjoner, som hjelper deg å ta gode bilder. Den har en unik plassering for fingeravtrykksleseren, kombinert med på-knappen på høyresiden av telefonen.

Kombinert med et trygt abonnement, er denne midt i blinken for barna. Abonnementene U11 og U18 er skreddersydde for barne og unge. De yngste har frihet til å utfolde seg med fri bruk av ringeminutter og SMS, samtidig som at foreldrene har full kontroll over utgiftene.