Søk

Online.no

Meny

Duket for svimlende hastigheter i årets Arctic Race

– I hvert fall på mobilnettet.

Snart er tiden på året der Nordens vakreste sykkeleventyr utfolder seg i magisk norsk natur. Arctic Race of Norway tråkkes i gang for syvende året på rad den 15. august.

Telenor er nok en gang med som sponsor – og folk kan igjen glede seg over enda raskere mobildekning langs sykkelruta.

Varige investeringer

Telenor har de siste tre årene investert flere titalls millioner for å sikre god mobildekning i kommunene hvor sykkelrittet Arctic Race of Norway har blitt arrangert.

Også i år gjør de store grep i forbindelse med Arctic Race of Norway.

Dette betyr at publikum kan dele øyeblikk fra sykkelrittet over suveren 4G-dekning hele veien fra startstreken i Å til siste målgang i Narvik.

– Vi ønsker å gi arrangør, næringsliv, publikum og presse gode mobilforhold de fire dagene rittet pågår, sier dekningsdirektør i Telenor Bjørn Amundsen.

Men dekningen forsvinner ikke med siste jubelrop over målstreken. Daglig leder i Arctic Race of Norway, Knut-Eirik Dybdal, er glad for samarbeidet med Telenor.

– Et av målene med Arctic Race of Norway er å bidra til utvikling av Nord-Norge. Gjennom avtalen med Telenor sikrer vi varige forbedringer i viktig infrastruktur som innbyggere og lokalt næringsliv kan nyte godt av også etter at sykkelrittet er ferdig.

693.5 km med blodslit

Arctic Race starter torsdag 15. august på Å og avsluttes søndag 18. august i Narvik.

Over fire etapper skal syklistene gjennom 693.5 kilometer. Første etappe har start i Å og målgang i Leknes. Andre etappe går fra Henningsvær til Svolvær, og tredje fra Sortland til Storheia. Siste etappe starter i Lødingen med målgang i Narvik.

Årets Arctic Race går lynraskt – i hvert fall når det gjelder netthastigheten.

Det vil glede publikum som ser rittet fra sofakroken – via direktesendte TV-signaler over nettopp 4G-nettet. Tilskuere har også mulighet til å dele uforglemmelige øyeblikk direkte fra folkefesten med suveren 4G-dekning langs hele sykkelruta.

I fjor stod Telenor og Telenorbutikken i Arctic Race of Norway Village i Alta. I år holdes standen i Narvik.

I fjor stod Telenor og Telenorbutikken i Arctic Race of Norway Village i Alta. I år holdes standen i Narvik.

Telenor er med på folkefesten

Arctic Race of Norway er ikke bare et sykkelritt, det er også en folkefest. I den sammenheng står Telenor og Telenorbutikken klar med aktiviteter, god stemning og konkurranser for publikum i Narvik fra 17.–18. august.

I år står lykkehjul, prøving av VR-briller og gode tilbud på tilbehør fra Telenorbutikken på menyen.

Den blå Telenor-bobla er naturligvis også på plass i årets karavane. Bobla kjører i forveien av syklistene og stopper underveis langs løypa for å bidra til topp stemning blant tilskuerne med musikk og utdeling av giveaways.