Søk
Meny

Sjekk dekningen der du bor

Mann sjekker dekningen

Så enkelt kan du se oversikten over dekningsutbyggingen i ditt nærområde.

Det er vanskelig å forestille seg en hverdag uten internett på mobilen. Vi sjekker gjerne mobilen når vi er på vei til og fra jobb, på hytta og på toget – og vi forventer at vi skal være på nett uansett hvor vi er.

Bruk dekningskartet

Lurer du på hvordan det står til med dekningen der du bor eller på et sted i Norge du skal besøke? Er du Telenor-kunde er det enkelt å få full oversikt over mobildekningen der du befinner deg.

Eksisterende dekning samt planlagt utbygging for de neste tre månedene finner du informasjon om i Telenors dekningskart.

Søk etter adresse i dekningskartet >

TIPS: Ikke Telenor-kunde? Nå kan du prøve Telenors dekning i 2 måneder. Ombestemmer du deg i løpet av disse 2 månedene, får du månedsprisene tilbake

Bedre fart og dekning i hele Norge

Telenor bygger kontinuerlig ut nettet med flere frekvenser som støtter og supplerer hverandre, og er nå i gang med å rulle ut 5G over hele landet.

Alt du trenger å vite om 5G >

Men selv om veldig mye handler om 5G nå, er det viktig å huske at 4G vil spille en veldig viktig rolle også fremover. Vi vil derfor fortsette å bygge ut og forbedre 4G-nettet parallelt med utrullingen av det nye 5G-nettet.

Sjekk utbyggingsplanene >