Skal du på storbyferie?

Bruk mobilen som guidebok – uten å bekymre deg for kostnadene.
Mobilskjerm

Med mobilen i lomma, kan du trygt la den tradisjonelle guideboka bli liggende hjemme når du skal på ferie i utlandet. I EU og EØS trenger du heller ikke bekymre deg for økte kostnader. 

Her er våre beste anbefalinger til apper som kan gi deg tips til gode mat- og kulturopplevelser.

skjermdump

Google Maps

Google Maps er en sann venn i nøden.

Denne karttjenesten er utrolig nyttig uansett hvor du er på vei. Finn veien i bil, på sykkel, til fots eller via kollektiv transport. Google Maps viser deg raskeste vei, og anslår hvor lang tid det vil ta å komme seg fra A til Å.

Tar du mange bilder i løpet av ferien? Nå får du ubegrenset lagring av bilder i Min Sky

Guides by Lonely Planet

skjermdump

Har du backpacker-erfaring, kjenner du garantert til Lonely Planet. Denne reiseguiden, utarbeidet av og for backpackere, har vært fast lommelektyre for mange millioner reisende. 

Appen er en naturlig oppfølger til de tradisjonelle guidebøkene. Er du på jakt etter gode restauranter, steder å besøke eller gode shoppingmuligheter, er dette et lurt sted å starte. 

Se hva du får inkludert i FRIHET-abonnementene

skjermdump

TripAdvisor

Lurer du på hva andre mener om restauranten du har sett deg ut? Eller er du skikkelig misfornøyd med servicen på hotellet der du bor? Da er TripAdvisor appen for deg.

Her legger reisende fra hele verden ut sine opplevelser av det stedet du er på vei til. Og du får mulighet til å bidra, om du vil. Veldig greit å ha som et utgangspunkt når du reiser til et nytt sted. Får restauranten slakt av gjestene, er sannsynligheten for at det heller ikke blir en topp opplevelse for deg, ganske stor.

Populært på Online.no nå: