Vant du denne lekre laptopen fra Toshiba?

Det var mange som ønsket seg en raskere pc. Svarene strømmet til vår lille raskere-pc-quiz.
Toshiba Satellite L50D-B

Hipp hurra og gratulerer så aller hjerteligst mye til vinneren av denne flotte premien. Foto: Toshiba

For en liten stund siden testet vi dine kunnskaper om pc-en din. Vi håper virkelig ikke at du gikk for sletting av informasjonsprogrammer, midlertidige taster og kakesmuler. 

De virkelig gode raskere-pc-tipsene finner du forresten her

Men det er én som verken trenger å defragmentere eller fjerne midlertidige filer på en stund. Vinneren av konkurransen kan nemlig snart pakke ut sin splitter nye Toshiba Satellite L50D-B-172 15.6.

Og vinneren er…

Mange tusen deltok i konkurransen, og selv om noen trodde det var smart å plassere ruteren sin på taket, så visste de aller fleste at det kan være smart å slette programmer du ikke bruker for å frigjøre plass på harddisken. 

En som hadde alt rett og i tillegg en god dose flaks, var Hanne Aasvangen fra Kongsvinger. Vi gratulerer henne som vinner av konkurransen og ønsker henne er fartsfylt høst full av gode surfeopplevelser!

Hvor digital er du egentlig?

Visste du at om få år kommer det til å være fem generasjoner i arbeidslivet - samtidig? Det byr på store utfordringer når vi skal snakke sammen. 

- Tidligere var det et helt liv mellom hver generasjon. Nå er det bare ti år, nesten mindre. For det er også store forskjeller mellom de eldste og de yngste innen hver generasjon, sier forsker og rådgiver Soulaima Gourani.

Vi har laget en generasjonstest som avslører noen sannheter om deg selv - tør du prøve? Husk å dele testen etter at du har svart!

Konkurranse: Spå din digitale alder