Søk
Meny

Feriedata og 3 andre smarte tips til deg som trenger mer data

student med mobil og pc i parken

Er mobilen klar for langhelger og sommerferie? Har du nok mobildata til å streame, surfe og snappe? Her er våre topp 4 data-tips!

Om våren og sommeren får datatrafikken et kraftig hopp. Folk har ferie, er mer ute, på hytta eller reise – og mobilen er selvfølgelig med på alle aktiviteter!

Her er våre 4 beste tips til hvordan du blir en smart databruker når varmegradene klatrer oppover:

1. 100 GB data 5 uker i året – uten ekstra kostnad

Trenger du mer data noen ganger i året, for eksempel i mai eller i sommerferien? Med mobilabonnementet Optimal 10 GB får du 10 GB hver måned – men du kan øke mengden når du har behov for det. Løsningen heter Feriedata, en tjeneste som er inkludert i abonnementet.

Med Feriedata får du 100 GB ekstra data 5 uker i året – helt uten ekstra kostnad. Du velger selv når du ønsker å aktivere din Feriedata, og du gjør det enkelt i Mitt Telenor-appen eller på Mine sider på telenor.no.

Feriedata passer perfekt på hytta, på ferie eller når du skal dele nett med flere.

2. Ta med ubrukt data til neste måned

Har du et abonnement med fast datamengde hver måned? Husk at ubrukt mobildata ikke forsvinner ved månedens utløp, men kan brukes neste måned.

Med Data Rollover fra Telenor blir data du har til overs automatisk overført til neste måned – uten at det koster deg noe ekstra.

Hvis du vil, kan du altså spare litt i måneden før, slik at du har mer å rutte med i ferien. Hvor mye data du har til enhver tid kan du følge med på i Mitt Telenor-appen

3. Ubegrenset data hver eneste måned

Med Telenors Ubegrenset-abonnement trenger du ikke å tenke på datapakker, eller bekymre deg for om du har nok data.

Du får ubegrenset data hver måned – slik at du har full frihet til å bruke mobilen akkurat slik du vil. Og hos Telenor gjelder dette selvfølgelig i både Norge, hele EU/EØS og Storbritannia.

TIPS: Er dere to eller flere som har et Ubegrenset-abonnement, får dere familierabatt. Husk også at alle under 30 kan få aldersrabatt!

4. Bytt abonnement når du vil

Behov kan endre seg, og derfor har Telenor ikke binding på mobilabonnementene sine. På den måten kan du til enhver tid ha det abonnement som passer deg best.

Hvis du for eksempel trenger mer data en måned, bytter du bare til et abonnement med ubegrenset data i Mitt Telenor-appen.

Enklere blir det ikke!