Søk
Meny

5 smarte tips til deg som trenger mer data

Dame med mobil i hånda

Som Telenor-kunde kan du få ekstra data uten ekstra kostnad – og ta med deg ubrukt data til neste måned!

Her er 5 smarte tips til deg som trenger mer data:

1. Få med ubrukt data til neste måned

Ubrukt mobildata forsvinner ikke ved månedens utløp. Med Data Rollover overføres automatisk all ubrukt data til neste måned – og du kan spare opp like mye data som du har i abonnementet ditt – dette gjelder på alle Telenors abonnementer.

2. Ekstra data hver måned – uten ekstra kostnad

Med Familiebonus får du (eller familien) ekstra data hver måned, uten ekstra kostnad. For å få ekstra data med Familiebonus, trenger du 2 private mobilabonnement eller 3 Telenor-produkter.

Du kan ha så mange medlemmer og produkter du vil i samme Familiebonus, og medlemmene trenger ikke å være i familie med hverandre. Hvert produkt gir hver måned 0,5 GB ekstra data, som dere fordeler som dere vil.

3. Alltid et abonnement som passer

Med abonnementet Fleksi trenger du ikke lenger bekymre deg for om du har nok data. Hver måned starter du med 10 GB – og om du skulle trenge mer, justeres du opp til neste datanivå uten at du trenger å løfte en finger. Neste måned starter du igjen på ny frisk med 10 GB – i tillegg til det du måtte ha til overs fra forrige måned med Data Rollover.

Og om du streamer mye musikk, vil det sikkert glede deg å høre at Music Freedom – som lar deg streame ubegrenset med musikk uten at det går av datakvoten – er inkludert i både Fleksi og Yng.

Telenor har forøvrig ikke binding på abonnementene, så har du ofte for mye/for lite data, kan du når som helst bytte til et annet abonnement i Mitt Telenor-appen.

4. Mer data akkurat nå

Har du et abonnement som Medium eller Trygg, kan du når som helst kjøpe mer data. Dette gjør du enkelt i Mitt Telenor-appen. Dataen varer alltid ut neste måned, i tillegg til den inneværende.

Med andre ord: Fyller du på med data på månedens siste dag, går den ikke til spille – men vil brukes før du begynner å bruke neste måneds inkluderte data. I tillegg til dette kommer data du eventuelt måtte ha spart opp med Data Rollover.

Medium har forøvrig også Data Reload aktivert, noe som gir deg samme datamengde på nytt straks den inkluderte dataen er brukt opp – til halve månedsprisen.

5. Egen løsning for deg med Yng

Alle Telenor Yng-abonnement har Datakontroll aktivert, som sikrer at du ikke bruker mer data enn du har inkludert. Bruker du opp den inkluderte dataen din – i tillegg til det som eventuelt er overført fra forrige måned eller fått gjennom Familiebonus – har du mulighet til å kjøpe to forskjellige datapakker:

  • Samme datamengde som du har inkludert i abonnementet – til halv månedspris. Denne dataen har du Data Rollover på.
  • 1 GB-datapakke for 49 kr. Denne varer ut neste kalendermåned.

Telenor-abonnement for alle: