Søk
Meny

5 smarte tips til deg som trenger mer data

Dame med mobil i hånda

Visste du at Telenor-kunder kan få ekstra data hver måned – uten ekstra kostnad? Se våre topp 5 data-tips!

Vi teller ned våre 5 beste tips:

5. Påfyll til halve prisen

Med mobilabonnementet Original har du en fast datapakke inkludert hver måned. Skulle du eventuelt trenge påfyll av data, kan du bruke Data Reload til å bestille en ny datapakke – for halve prisen! Du gjør det enkelt i Mitt Telenor-appen.

4. Ta med ubrukt data til neste måned

Ubrukt mobildata forsvinner ikke ved månedens utløp, men kan fortsatt brukes. Med Data Rollover blir nemlig data du har til overs automatisk overført til neste måned – uten at det koster deg noe ekstra. Hvor mye data du har til enhver tid kan du følge med på i Mitt Telenor-appen

3. Ubegrenset data hver eneste måned

Med mobilabonnementet Next trenger du ikke å tenke på datapakker eller bekymre deg for om du har nok data. Med Next får du nemlig ubegrenset data hver måned, slik at du har full frihet til å bruke mobilen akkurat slik du vil. Og du har selvfølgelig ubegrenset data i både Norge og hele EU/EØS.

Nyhet! Er dere to eller flere, får dere familierabatt!

Nedtellingen fortsetter under videoen.

2. Bytt abonnement når du vil

Behov kan endre seg, og derfor har Telenor ikke binding på mobilabonnementene sine. På den måten kan du til enhver tid ha det abonnement som passer deg best. Hvis du for eksempel trenger mer data i sommerferien, bytter du bare til Next i Mitt Telenor-appen og får ubegrenset data. Enklere blir det ikke!

1. Ekstra data hver måned – uten ekstra kostnad

Med Familiebonus får du (eller familien) ekstra data hver måned – uten ekstra kostnad. For å få ekstra data med Familiebonus, trenger du 2 private mobilabonnement, eller 1 privat mobilabonnement og ytterligere 2 Telenor-produkter. Hvert produkt gir 1 GB ekstra «bonusdata» hver måned. Du kan ha så mange medlemmer og produkter du vil i samme Familiebonus, og medlemmene trenger ikke å være i familie med hverandre.