Søk
Meny

Data Boost og 3 andre smarte tips til deg som trenger mer data

Mor og datter er på hytta og surfer på mobil.

Er mobilen klar for påskefjellet og langhelgene i mai? Har du nok mobildata til streaming i solveggen og surfing i vårsolen? Her er våre topp 4 data-tips!

I påskeferien, på flotte vårdager og langhelgene i mai får datatrafikken et kraftig hopp. Da er folk ute og nyter været, og mobilen er selvfølgelig med!

Her er våre 4 beste tips til hvordan du blir en smart databruker:

1. 100 GB data 3 uker i året – uten ekstra kostnad

Trenger du mer data noen ganger i året? Med Telenors nye mobilabonnementet Mer 8 GB får du 8 GB hver måned, men kan øke mengden når du har behov for det – takket være tjenesten Data Boost, som er inkludert i abonnementet.

Med Data Boost får du 100 GB ekstra data tre uker i året – uten ekstra kostnad.

Du velger selv når du ønsker å aktivere Data Boost, og du gjør det enkelt i Mitt Telenor-appen eller på Mine sider på telenor.no.

Data Boost passer perfekt på hytta, på ferie eller når du skal dele nett med flere.

2. Ta med ubrukt data til neste måned

Har du et abonnement med fast datamengde hver måned? Husk at ubrukt mobildata ikke forsvinner ved månedens utløp, men kan brukes neste måned.

Med Data Rollover fra Telenor blir data du har til overs automatisk overført til neste måned – uten at det koster deg noe ekstra.

Hvor mye data du har til enhver tid kan du følge med på i Mitt Telenor-appen

3. Ubegrenset data hver eneste måned

Med Telenors Ubegrenset-abonnement trenger du ikke å tenke på datapakker, eller bekymre deg for om du har nok data.

Du får ubegrenset data hver måned – slik at du har full frihet til å bruke mobilen akkurat slik du vil. Og det gjelder selfølgelig i både Norge og hele EU/EØS.

TIPS: Er dere to eller flere som har et Ubegrenset-abonnement, får dere familierabatt, og alle under 30 kan få aldersrabatt!

4. Bytt abonnement når du vil

Behov kan endre seg, og derfor har Telenor ikke binding på mobilabonnementene sine. På den måten kan du til enhver tid ha det abonnement som passer deg best.

Hvis du for eksempel trenger mer data en måned, bytter du bare til et abonnement med ubegrenset data i Mitt Telenor-appen.

Enklere blir det ikke!