Søk
Meny

Nå kan du surfe tryggere på trådløse nett

Mann på kafe

Kobler du deg ofte på trådløse nett uten å vite om de er sikre eller ikke? Det er du nok ikke alene om.

Mann med mobil

Det er et økende problem at mange kobler seg på utrygge nett uten å være klar over det, og nettsvindlerne er mer utspekulerte enn noen gang. For å ta vare på din digitale sikkerhet, lanserer Telenor derfor en ny tjeneste – SAFE – som krypterer dataen din når du surfer på trådløse nett.

Bare tenk på hvor mye du egentlig har lagret på mobilen din, fra bilder og meldinger, til passord og kredittkortinformasjon. Om noen skulle få tilgang på dette, vil nok fortvilelsen raskt sette inn. I verste fall kan du oppleve økonomisk svindel eller ID-tyveri. 

Selv om et nettverk er passordbeskyttet kan det være vanskelig å vite om det er sikkert å bruke eller ikke. Og kanskje spesielt når du logger deg på et semi-åpent nett, som på et hotell eller en kafé.

Men hvem har vel lyst til å bekymre seg for dette i hverdagen?

Slik fungerer SAFE WiFi

Skrur du på VPN-tjenesten SAFE WiFi på mobilen eller iPaden surfer du på en trygg linje hver gang du kobler til et ukjent nettverk – uansett hvor du er, i Norge eller utlandet. Dette er perfekt for deg som er glad i å reise, eller du som vil spare litt mobildata når du er utenfor hjemmet.

Dette er SAFE

SAFE er en sikkerhetspakke fra Telenor som sørger for at du surfer trygt med mobilen, blir varslet hvis informasjon om dine betalingskort eller e-postadresser havner på avveie, og får hjelp hvis du blir utsatt for ID-tyveri, svindel ved netthandel eller annen form for nettsvindel. SAFE inkluderer tre tjenester:

  • SAFE WiFi

  • SAFE ID-vakt

  • SAFE Svindelforsikring

SAFE koster 129 kr/md. Tjenesten er tilgjengelig for alle, også for deg som ikke er Telenor-kunde.

Prøv SAFE >​