• Fikk ny mobil dagen etter knivran

Ble knivranet og frastjålet mobilen i Paris

Hadde likevel ny mobil dagen etter
Nikolai fikk ny mobil dagen etter knivran

Blant gjenstandene som forsvant, var mobilen hans. Heldigvis hadde han SWAP Plussforsikring, og kunne dermed ringe med tilsvarende mobil fra Telenor allerede dagen etter.

Kuttet med kniv

– En lørdags kveld gikk jeg rundt i byen og tok bilder. Jeg var i et litt shady strøk, men tenkte ikke så mye over det. Så kommer det plutselig tre, fire karer mot meg, forteller Refshal Hansen, som bor i Paris for å skrive bacheloroppgaven sin.

– Den ene raneren begynte å dra i sekken min. Det ville jeg ikke være med på, så jeg holdt igjen sekken, og det ble til en drakamp.

Men plutselig trekker den ene raneren frem en kniv, forteller Refshal Hansen:

– Han kutter meg hardt på hånda, og da gir jeg meg. De roper og peker på fransk, og jeg skjønner at de vil ha mobilen, bankkortene mine og kamera. Så tok de alt, bortsett fra husnøkkelen – den hadde jeg heldigvis i brystlomma.

Ny mobil dagen etter

Mobilen Nikolai ble frastjålet var en iPhone 6, som han hadde hatt siden i fjor sommer.

Siden Refshal Hansen hadde SWAP Plussforsikring, var han heldigvis fullt dekket. Dermed fikk han den tvilsomme æren av å være den aller første forsikringskunden som fikk levert ny mobil på døra i utlandet allerede dagen etter.

– Jeg ringte Telenor rundt klokka 16. Dagen etter, allerede klokka 14, kom et bud på døra med den nye telefonen min – en tilsvarende iPhone 6s. Det gikk med andre ord under 24 timer fra jeg meldte fra om at mobilen var tapt, til jeg fikk en ny telefon på døra. Så det gikk superfort.

Nå får du SWAP Plussforsikring inkludert de første 3 månedene når du kjøper ny mobil med SWAP, og du kan senke skuldrene i visshet om at mobilen din er forsikret mot alle skader, uhell og tyveri.

Klok av skade

Det var ikke tilfeldig at Nikolai hadde sikret seg med SWAP Plussforsikring – han har tidligere hatt uheldlige opplevelser:

– Jeg er blitt frastjålet telefonen tidligere, og da var det mye kål for å ordne både ny telefon og abonnement – selv om jeg hadde forsikring også da. Så jeg ønsket meg en avtale som garanterte meg en ny telefon om uhellet skulle være ute, uten at jeg måtte styre noe med det. Og det viste seg å være lurt, sier Refshal Hansen.

Fortsetter med SWAP

Han forteller at han kommer til å fortsette med både SWAP og SWAP Plussforsikring.

– Du får det du betaler for, og det liker jeg. Jeg stoler på Telenor på grunn av servicen og den gode dekningen, de er begge veldig viktige for meg. Jeg er ingeniør og vet at dekning handler om infrastruktur, og det har Telenor god kontroll på.

Hvordan har det så gått med både Nikolai og den nye telefonen siden ranet?

– Med meg går det fint, jeg kom heldigvis fra det med bare et lite arr på hånda. Den nye telefonen gikk i bakken på metroen og fikk seg en liten trøkk her om dagen. Men det gikk heldigvis bra det også. Nå skal jeg ut og kjøpe deksel.

Inkludert i Yng

Alle som kjøper ny mobil med SWAP, får skjermforsikring inkludert. De som er mellom 18 og 28 år, kan også glede seg over at SWAP Plussforsikring er inkludert om de velger det nye Yng-abonnementet fra Telenor.

Denne ekstra tryggheten kommer godt med for en aldersgruppe som gjerne bruker mobilen mer aktivt – dessverre opplever unge oftere at mobilen enten blir borte eller ødelagt

Med Yng-abonnementet følger også en rekke andre gode fordeler: Music Freedom lar deg streame musikk uten at det spiser av datapakken, Data Switch lar deg bytte ubrukt taletid mot data, og med Autobooster-funksjonen legges automatisk 1 GB til om bruker opp datamengden din.

Populært på Online.no nå: