Erstatter din ødelagte mobil på én virkedag

Telenors nye mobilforsikring er unik i norsk sammenheng.
Bøyer seg ned mot knust mobil

Følelsen av at mobilen treffer bakken vil alltid være kjip. Trøsten er at du nå kan få tilsendt en erstatningsmobil dagen etter, og slipper å vente på lange reparasjonstider. Foto: Gettyimages.

Med SWAP-avtalen snudde Telenor opp-ned på konseptet «å kjøpe mobil». Samtidig ble det tenkt nytt også på andre områder, deriblant mobilforsikring. 

Resultatet av nytenkingen er en skjermforsikring som alltid er inkludert i avtalen din, samt muligheten til å oppgradere til en kraftig forbedret SWAP Plussforsikring: Om du mister eller ødelegger mobilen din, blir den erstattet av en helt identisk mobil på rekordtid. 

Uhell rammer 1 av 4

Er du redd for at mobilen skal forsvinne på byen, havne i badekaret eller gå i bakken? Tall fra Telenors forsikringsleverandør Brightstar viser faktisk at hele 1 av 4 nye mobiler blir ødelagt, tapt eller skadet i løpet av de første seks månedene. 

SWAP Plussforsikring er en god investering for deg som ikke vil risikere å gå i dagevis uten mobiltelefon om uhellet skulle være ute.

For 59 kroner i måneden får du full dekning ved skade, tap og tyveri av mobilen. Når skademeldingen er godkjent, får du en erstatningsmobil allerede én virkedag etter.  Det er helt unikt i Norge, og er bare én av mange fordeler med forsikringen.

5 grunner til å oppgradere til SWAP Plussforsikring

  • Erstatningsmobil én virkedag etter. Om du mister eller ødelegger mobilen din, blir den erstattet med en tilsvarende mobil én dag etter at skaden er meldt inn.
  • Full dekning ved skade eller tapt mobil.  Dette inkluderer vannskade og stjålet mobil.
  • Lav egenandel. Kun 500 kroner i egenandel ved første skade eller tapt mobil.
  • Rask og enkel skademelding. Det går kjapt å melde skade uansett om du bruker pc eller mobil, og svar får du innen ti minutter.
  • 3 måneder gratis. Om du bestiller SWAP Plussforsikring i dag, spanderer Telenor de tre første månedene.

Har du allerede SWAP-avtale og ønsker å bestille SWAP Plussforsikring kan du kontakte Kundeservice på 09000. Merk! Det er karantenetid på 30 dager før du kan melde skade hvis du kjøper SWAP Plussforsikring i etterkant.

Populært på Online.no nå: