Søk

Online

Meny

De mest populære mobilene du kan kjøpe akkurat nå

Nye mobiltelefoner gir stadig flere muligheter. Se vår mobilguide!

Lyst på ny mobil? Da er det ingen grunn til å vente. Med SWAP-avtalen fra Telenor får du mobilen i hånda med en gang, men betaler først med et fast, månedlig beløp gjennom to år.

Dette er SWAP:

  • SWAP er en smartere måte å kjøpe mobil på
  • Med SWAP-avtalen betaler du ingenting ved kjøp av ny telefon, men betaler den ned over to år med en fast månedspris
  • Etter 12 måneder kan du bytte inn telefonen mot en ny modell, og tegne en ny 24-måneders avtale. Når du leverer inn den gamle mobilen slettes utestående beløp opptil 12 mnd
  • Skjermforsikring er alltid inkludert
  • SWAP må kjøpes med Fleksi, Yng, Medium, Frihet, U18 eller U11, og det er ingen binding på mobilabonnementet

Nyere mobiler får ikke bare bedre kameraer, klarere skjermer og raskere prosessorer – de oppdateres også for de siste nettverksstandardene, slik at de kan utnytte alle mulighetene i mobilnettet.

Dermed kan du for eksempel overføre mobildata mye raskere enn på eldre modeller, slik at du kan strømme film og fotball i toppkvalitet på de store, flotte skjermene – uten at det hakker. Og du får 4G Tale og WiFi Tale, som betyr bedre dekning og talekvalitet. For å nevne noe.

Med SWAP kan du få slettet inntil 12 måneders utestående beløp om du bytter inn mobilen mot en ny modell, med en ny SWAP-avtale. Sånn sett kan du også sikre deg neste års toppmodell i samme slengen.

Her har du en liten oversikt som kan hjelpe deg med å treffe blink:

iPhone 8 / iPhone 8 Plus

Apple har med iPhone 8 og «storebror» iPhone 8 Plus levert mobiler som er kjappere og bedre på alle plan – spesielt når det kommer til kameraet.

Denne gangen er både forside og bakside dekket av glass, men til gjengjeld tåler det enda mer juling enn før. I tillegg tåler mobilene selvsagt vann og støv, samt at de nå kan lades trådløst.

iPhone 8 Plus er valget for deg som er ekstra glad i å ta bilder. Med to hovedkameraer kan du zoome inn uten å miste bildekvalitet, samt ta imponerende portrettbilder med dybdeeffekt.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus kommer nå også i en egen RED-modell.

Samsung Galaxy S9 og S9+

Selv om det ble sluppet flere mobiler med heldekkende skjermer i fjor, var Galaxy S8 en åpenbaring med sin lekre design. Ikke overraskende fortsetter Samsung i samme spor med S9 og S9+.

Mens mobilene ligner på fjorårets, er det også mye nytt her – ikke minst et helt nytt kamera. Dette har variabel blenderåpning som går helt opp til F/1.5, noe som gjør kameraet enda bedre i all slags lys, et område der Samsung allerede har vært svært gode gjennom flere år.

Mobilene har også fått fantastisk saktefilm, bedre lyd og mange spennende AR-funksjoner – fra personlige emojier til direkte oversettelse av tekst gjennom kameraet.

Det sier seg nesten selv at maskinvaren og funksjonaliteten ellers er fra øverste hylle. Dette er utvilsomt noen av de beste mobilene du får tak i.

Den heldekkende skjermen gir bilder og videoer et ekstra løft.

iPhone X

Når Apple skal feire 10-årsjubileumet til iPhone, slår de på stortromma – med iPhone X (som i romertallet 10).

Ikke bare er den nye mobilen svært solid og lekker, med ekstra sterkt glass både foran og bak, innrammet i en lekker aluminiumsramme, men den har også mange nye og imponerende funksjoner.

Mest fremtredende er den nye OLED-skjermen på 5,8 tommer, som byr på svært gode og fargetro bilder. At skjermen strekker seg helt ut til kantene, betyr at selve mobilen i seg selv ikke blir for stor – samt at den klassiske hjemknappen er borte.

Derfor har Apple også introdusert Face ID, som bruker et infrarødt kamera til å låse opp mobilen ved å scanne ansiktet ditt. Dette går raskt og automatisk, og har virket i alle situasjoner vi har testet (også i stummende mørke, med caps og solbriller).

Under panseret er det mer enn nok av kraft, noe som gir blant annet store muligheter for Apples storstilte satsing på utvidet virkelighet (AR) i tiden fremover. I tillegg er iPhone X selvfølgelig vann- og støvsikker, samt at den kan lades trådløst.

Den heldekkende iPhone X-skjermen betyr også at hjemknappen er borte.

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro har trolig det råeste mobilkameraet vi noen gang har testet.

Det er ikke bare jevnt over et fabelaktig kamera, men på noen områder – spesielt zoom og nattbilder – er det simpelthen i en klasse for seg. Det kommer blant annet av mobilens unike kombinasjon av tre separate kameralinser (med optikk fra Leica), samt innovativ bruk av kunstig intelligens.

Mobilen er sømløst bygget i glass og metall, med en heldekkende 6,1-tommers skjerm. Skjermen har en liten, iPhone X-inspirert «busslomme» i toppen, med plass til en høyttaler og et frontkamera på 24 megapiksler – som også står for kjapp og effektiv ansiktsgjenkjenning når du skal låse opp mobilen.

Ytelsen er i toppklasse, mobilen har mange spennende og overraskende funksjoner (for eksempel kan du koble den rett i en skjerm og bruke den som PC), og batterilevetiden er blant de aller beste på markedet. Det er liten tvil om at Huawei posisjonerer denne som en konkurrent til det absolutt beste av det beste på markedet, som iPhone X og Samsung Galaxy S9+.

Om du er ute etter et fantastisk mobilkamera, vil du like dette.

Sony Xperia XZ2 og XZ2 Compact

Xperia XZ2 og XZ2 Compact er Sonys kraftige, nye toppmobiler.

I det store og hele er dette én mobil i to forskjellige størrelser, med kun mindre forskjeller – som at kun standardversjonen har deres nye dynamiske vibrasjonssystem, som lar deg føle det du ser og hører. Noe du for øvrig blir vant med (og setter pris på) overraskende fort.

Begge mobiler har spesifikasjoner fra øverste hylle, med den nye Snapdragon 845-prosessoren, fantastisk lyssterke skjermer med HDR, og ikke minst kameraer som kan ta opp video i 4K HDR – som første mobil i verden.

Alt i alt er dette mobiler som gir et svært godt helhetsinntrykk, og gir masse kraft og funksjoner i en god design som også skiller seg litt ut fra konkurransen. Et fullgodt alternativ til de andre flaggskipene.

Dette er i bunn og grunn samme mobil i to forskjellige størrelser.