• Mange mobiler å velge med SWAP

De mest populære mobilene du kan kjøpe akkurat nå

Det er mer å velge blant enn det siste fra Samsung og Apple. Se vår mobilguide!
Mange mobiler å velge med SWAP

Lyst på ny mobil? Da er det ingen grunn til å vente.

Med SWAP-avtalen fra Telenor får du mobilen i hånda med en gang, men betaler først med et fast, månedlig beløp. Og ettersom du etter et år kan bytte den inn i en ny toppmodell, sikrer du deg i samme slengen også neste års toppmodell.

Her har du en liten oversikt som kan hjelpe deg med å treffe blink:

Samsung Galaxy S7 / Galaxy S7 Edge

Samsung S7 Edge

Denne telefonen imponerer i alle ledd. Det gjelder både den «flate» S7, og den større S7 Edge, med de karakteristiske, kurvede sidekantene.

Skjermen er fantastisk – og tilpasset å vise frem virtuell virkelighet i det tilhørende Gear VR-headsettet. Ytelsen er tilsvarende god, og telefonen har sannsynligvis markedets beste kamera i krevende lysforhold.

Fordeler: Topp kvalitet på skjerm, kamera og ytelse. Vanntett. Mye spennende tilbehør

Passer for: Kvalitetsbevisste brukere som vil ha en bunnsolid Android-telefon

Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ

Xperia XZ er Sonys nye flaggskip, lansert nå i høst. Den er lynrask, skilter med en nydelig, lyssterk skjerm, og har god batterilevetid.

Ikke minst har telefonen et kjapt kamera (på hele 23 megapiksler), fullstappet med avansert autofokus-teknologi – noe som gjør det mulig å følge og forutse bevegelser i motivet. Når du trykker på knappen, er det allerede skarpt – selv om motivet beveger seg.

At Xperia XZ samtidig er vann- og støvtett, gjør at telefonen er godt egnet en aktiv livsstil.

Fordeler: Kjapt, avansert kamera. Vanntett. Svært god ytelse

Passer for: Aktive brukere, som verdsetter god ytelse

iPhone 7 / iPhone 7 Plus

iPhone 7

Apple har med iPhone 7 og «storebror» iPhone 7 Plus levert en telefon som er kjappere og bedre på alle plan – spesielt når det kommer til kameraet.

En annen stor nyhet er at telefonen tåler vann og støv, noe som gjør at du ikke trenger å være så bekymret utendørs i regn og snø.

iPhone 7 Plus er forøvrig alene om å ha to hovedkameraer, noe som gjør det mulig å både zoome inn uten å miste bildekvalitet, samt ta imponerende portrettbilder med dybdeeffekt.

Fordeler: Enkel i bruk, rask og kraftig, godt batteri, avansert kamera (spesielt på den største modellen)

Passer for: De aller fleste som setter pris på gjennomgående kvalitet – og er glade i å ta bilder

iPhone SE

iPhone SE

I en verden der stadig flere mobiler bare blir større og større, er det fortsatt mange som setter pris på at mobilene er enkle å bruke med én hånd.

Derfor har Apple lansert iPhone SE, som av utseende minner om iPhone 5s – men der all innmaten er like kraftig og moderne som iPhone 6s.

Telefonen har også en sylskarp retina-skjerm og et kamera med 12 megapiksler som sikrer like detaljrike stillbilder som med iPhone 6s – samt opptak i 4K-kvalitet.

Fordeler: Kjapp og hendig iPhone et lite format

Passer for: Alle som liker iPhone, men ikke trenger verken toppmodellen eller de aller største telefonene.

Huawei Honor 8

Huawei Honor 8

Prisen på Honor 8 ligger i midtsjiktet. Men opplevelsen av telefonen – både i byggekvalitet, design og ytelse – ligger tett opp mot toppmodeller som Huaweis egen P9.

Den har også samme kamerateknologi som denne, med en ekstra sensor for å ta inn mer lys.

Selskapet er kjent for god, solid maskinvare, og det gjelder absolutt også her. Programvaren kan imidlertid føles noe lukket og tilpasset for avanserte Android-brukere.

Fordeler: God byggekvalitet. Bra kamera. Masse telefon for pengene.

Passer for: Den som er bevisst på byggekvalitet og design.

SWAP forutsetter et FRIHET, Yng- eller U18-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil. Ved innbytte slettes utestående beløp opptil 12 mnd. Det er ingen binding på mobilabonnement. Se vilkår på telenor.no/swap.

Populært på Online.no nå: