• Mange mobiler å velge med SWAP

De mest populære mobilene du kan kjøpe akkurat nå

Nye mobiltelefoner gir stadig flere muligheter. Se vår mobilguide!
Mange mobiler å velge med SWAP

Lyst på ny mobil? Da er det ingen grunn til å vente. Med SWAP-avtalen fra Telenor får du mobilen i hånda med en gang, men betaler først med et fast, månedlig beløp gjennom to år.

Nyere mobiler får ikke bare bedre kameraer, klarere skjermer og raskere prosessorer – de oppdateres også for de siste nettverksstandardene, slik at de kan utnytte alle mulighetene i mobilnettet.

Dermed kan du for eksempel overføre mobildata mye raskere enn på eldre modeller, slik at du kan strømme film og fotball i toppkvalitet på de store, flotte skjermene – uten at det hakker. Og du får 4G Tale og WiFi Tale, som betyr bedre dekning og talekvalitet. For å nevne noe.

Med SWAP kan du få slettet inntil 12 måneders utestående beløp om du bytter inn mobilen mot en ny modell, med en ny SWAP-avtale. Sånn sett kan du også sikre deg neste års toppmodell i samme slengen.

Her har du en liten oversikt som kan hjelpe deg med å treffe blink:

iPhone 8 / iPhone 8 Plus

Vi har testet iPhone 8

Apple har med iPhone 8 og «storebror» iPhone 8 Plus levert mobiler som er kjappere og bedre på alle plan – spesielt når det kommer til kameraet.

Denne gangen er både forside og bakside dekket av glass, men til gjengjeld tåler det enda mer juling enn før. I tillegg tåler mobilene selvsagt vann og støv, samt at de nå kan lades trådløst.

iPhone 8 Plus er valget for deg som er ekstra glad i å ta bilder. Med to hovedkameraer kan du zoome inn uten å miste bildekvalitet, samt ta imponerende portrettbilder med dybdeeffekt.

Samsung Galaxy S8 / Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8

Samsung startet arbeidet med vårens store flaggskip-mobiler, Galaxy S8 og S8+, allerede for mange år siden. Nå er teknologien på et nivå der den matcher visjonen: De har mer eller mindre fullstendig fjernet rammene rundt skjermen. Selv om det er lansert flere mobiler med heldekkende skjerm i år er det få, om noen, som kan måle seg med designen på S8/S8+.

Her holder du ikke en mobil så mye som du holder en skjerm – og i levende live, når den lyser opp, er den faktisk enda større og mer slående enn du kan få inntrykk av på bilder.

Mens skjermen stjeler showet, har mobilen også fått et smartere kamera, en iris-skanner med bedre sikkerhet, smarte funksjoner for multitasking og arbeid i delt skjerm, to separate Bluetooth-kanaler, og mulighet for å bruke den i skrivebordsmodus med mus og tastatur via en dock.

iPhone X

iPhone X

Når Apple skal feire 10-årsjubileumet til iPhone, slår de på stortromma – med iPhone X (som i romertallet 10).

Ikke bare er den nye mobilen svært solid og lekker, med ekstra sterkt glass både foran og bak, innrammet i en lekker aluminiumsramme, men den har også mange nye og imponerende funksjoner.

Mest fremtredende er den nye OLED-skjermen på 5,8 tommer, som byr på svært gode og fargetro bilder. At skjermen strekker seg helt ut til kantene, betyr at selve mobilen i seg selv ikke blir for stor – samt at den klassiske hjemknappen er borte.

Derfor har Apple også introdusert Face ID, som bruker et infrarødt kamera til å låse opp mobilen ved å scanne ansiktet ditt. Dette går raskt og automatisk, og har virket i alle situasjoner vi har testet (også i stummende mørke, med caps og solbriller).

Under panseret er det mer enn nok av kraft, noe som gir blant annet store muligheter for Apples storstilte satsing på utvidet virkelighet (AR) i tiden fremover. I tillegg er iPhone X selvfølgelig vann- og støvsikker, samt at den kan lades trådløst.

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro

Mate 10 Pro er den seneste og fremste toppmobilen fra Huawei, og er sammenlignbar med mobiler som Samsung Galaxy Note 8, iPhone 8 Plus eller iPhone X.

Dette er den første mobilen med en egen prosessor for kunstig intelligens. Det betyr i praksis at den for eksempel kan gjenkjenne hva du er i ferd med å ta bilde av, og tilpasse kamerainnstillingene etter motivet. Den kunstige intelligensen er også med på å optimalisere mobilens ytelse og batterilevetid.

Sett i lys av at Mate 10 Pro har imponerende krefter og kanskje klassens beste batteri på plass allerede, er dette med på å gjøre den til en av de desidert mest interessante mobilene på markedet.

Mobilen har en superb, 6-tommers heldekkende skjerm med HDR10. Den er velbygd, støv- og vannresistent, og har Leica-optikk i det doble hovedkameraet – for å trekke frem noe.

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 ligner på S8/S8+, men med en heldekkende skjerm på 6,3 tommer er en liten størrelse større. Fasongen er også tilpasset for bruk av den integrerte S-pennen.

Denne pennen er nettopp det som gjør en Note til en Note, og den er bedre enn noensinne – enten du skal skrible et kjapt notat på låseskjermen, eller vil styre mer avanserte funksjoner, gir pennen virkelig merverdi.

Note 8 skiller seg også fra S8/S8+ ved å ha et nytt dual lens-kamera, altså et hovedkamera med to separate linser. Det gir blant annet bedre zoom og mer dybde i bildene, og er noe du finner i flere av de seneste toppmodellene.

Mobilen er og føles påkostet, med knallgod ytselse og gode byggematerialer, og massevis av smarte løsninger og funksjoner. Både selve enheten og pennen tåler vann.

iPhone SE

iPhone SE

I en verden der stadig flere mobiler bare blir større og større, er det fortsatt mange som setter pris på at mobilene er enkle å bruke med én hånd.

Derfor har Apple lansert iPhone SE, som av utseende minner om iPhone 5s – men der all innmaten er like kraftig og moderne som iPhone 6s.

Telefonen har også en sylskarp retina-skjerm og et kamera med 12 megapiksler som sikrer like detaljrike stillbilder som med iPhone 6s – samt opptak i 4K-kvalitet.

HTC U11

HTC U11

HTC har skiftet litt stil. Metallkonstruksjonen er droppet til fordel for slitesterkt glass, og U11 har en speilblank bakside som nesten synes å skifte farge i ulikt lys.

Innvendig er maskineriet fra øverste hylle. Mobilen er kjapp, og kameraet er det første vi har sett som kan matche Samsung S7 og S8 i lav belysning. For å ta bilder kan du bare skvise sidekantene på mobilen, og det er overraskende praktisk.

Denne er også veldig god på lyd – både fra de innebygde stereo-høyttalerne og i headset. Det skal sies: Hodetelefon-utgangen er borte, akkurat som på siste iPhone. Til gjengjeld får du både med adapter, og noen gode ørepropper som ikke trenger den, men som går rett i USB-C-utgangen.

Sony Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact

Sony Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact

Sony Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact er noen av de desidert sprekeste mobilene i sin størrelse og prisklasse.

Compact-versjonen har bare 4,6-tommers skjerm, og er et godt valg for de som ønsker en mindre mobil. Den har nemlig likevel fortsatt den markedsledende Snapdragon 835-prosessoren og ytelse i toppklasse. Det gjelder selvsagt også standardversjonen av XZ1.

Begge mobiler har også svært gode og kjappe kameraer med ekstrem saktefilm-funksjon (opptil 960 bilder i sekundet), samt en stilig 3D-skanner som lar deg lage digitale modeller av virkelige personer og objekter.

Huawei P10

Huawei P10

P10 er en slank og lekker toppmobil fra Huawei som leverer knallbra i funksjoner og ytelse, samtidig som prislappen er et hakk eller to under konkurransen.

Blant annet takket være samarbeidet med Leica holder mobilens kameraer et svært høyt nivå, blant annet med en optisk bildestabilisator for skarpere bilder, og flust av tilpassingsmuligheter for avanserte brukere.

Er du mye på farta, kan du også glede deg over Super Charge-teknologien, som gir deg 30 prosent batterilevetid etter bare ti minutter lading. Samtidig vil et fulladet batteri gi deg mer enn nok frihet til å bruke mobilen som du vil.

SWAP forutsetter et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil. Ved innbytte slettes utestående beløp opptil 12 mnd. Det er ingen binding på mobilabonnement. Se vilkår på telenor.no/swap.

Populært på Online.no nå: