• Mange mobiler å velge med SWAP

Disse mobilene var de store 2016-favorittene

Det er mer å velge blant enn det siste fra Samsung og Apple. Se vår mobilguide!
Mange mobiler å velge med SWAP

Fikk du ikke mobiltelefonen du ønsket deg til jul? Heldigvis kan du gi deg selv en mobilgave akkurat når det passer deg.

Med SWAP-avtalen fra Telenor får du mobilen i hånda med en gang, men betaler først med et fast, månedlig beløp. Og ettersom du etter et år kan bytte den inn i en ny toppmodell, sikrer du deg i samme slengen også neste års toppmodell.

Her har du en liten oversikt som kan hjelpe deg med å treffe blink:

Samsung Galaxy S7 / Galaxy S7 Edge

Samsung S7 Edge

Denne telefonen imponerer i alle ledd. Det gjelder både den «flate» S7, og den større S7 Edge, med de karakteristiske, kurvede sidekantene.

Skjermen er fantastisk – og tilpasset å vise frem virtuell virkelighet i det tilhørende Gear VR-headsettet. Ytelsen er tilsvarende god, og telefonen har sannsynligvis markedets beste kamera i krevende lysforhold.

Fordeler: Topp kvalitet på skjerm, kamera og ytelse. Vanntett. Mye spennende tilbehør

Passer for: Kvalitetsbevisste brukere som vil ha en bunnsolid Android-telefon

Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ

Xperia XZ er Sonys nye flaggskip, lansert nå i høst. Den er lynrask, skilter med en nydelig, lyssterk skjerm, og har god batterilevetid.

Ikke minst har telefonen et kjapt kamera (på hele 23 megapiksler), fullstappet med avansert autofokus-teknologi – noe som gjør det mulig å følge og forutse bevegelser i motivet. Når du trykker på knappen, er det allerede skarpt – selv om motivet beveger seg.

At Xperia XZ samtidig er vann- og støvtett, gjør at telefonen er godt egnet en aktiv livsstil.

Fordeler: Kjapt, avansert kamera. Vanntett. Svært god ytelse

Passer for: Aktive brukere, som verdsetter god ytelse

iPhone 7 / iPhone 7 Plus

iPhone 7

Apple har med iPhone 7 og «storebror» iPhone 7 Plus levert en telefon som er kjappere og bedre på alle plan – spesielt når det kommer til kameraet.

En annen stor nyhet er at telefonen tåler vann og støv, noe som gjør at du ikke trenger å være så bekymret utendørs i regn og snø.

iPhone 7 Plus er forøvrig alene om å ha to hovedkameraer, noe som gjør det mulig å både zoome inn uten å miste bildekvalitet, samt ta imponerende portrettbilder med dybdeeffekt.

Fordeler: Enkel i bruk, rask og kraftig, godt batteri, avansert kamera (spesielt på den største modellen)

Passer for: De aller fleste som setter pris på gjennomgående kvalitet – og er glade i å ta bilder

iPhone SE

iPhone SE

I en verden der stadig flere mobiler bare blir større og større, er det fortsatt mange som setter pris på at mobilene er enkle å bruke med én hånd.

Derfor har Apple lansert iPhone SE, som av utseende minner om iPhone 5s – men der all innmaten er like kraftig og moderne som iPhone 6s.

Telefonen har også en sylskarp retina-skjerm og et kamera med 12 megapiksler som sikrer like detaljrike stillbilder som med iPhone 6s – samt opptak i 4K-kvalitet.

Fordeler: Kjapp og hendig iPhone et lite format

Passer for: Alle som liker iPhone, men ikke trenger verken toppmodellen eller de aller største telefonene.

LG G5

LG G5

Her har du en telefon som virkelig skiller seg ut. Den minner først om andre Android-toppmodeller, helt til du innser at den kan åpnes.

Den er nemlig «moduloppbygd»: Seksjonen nedenfor skjermen kan fjernes helt, og erstattes. Blant annet kan du bytte til en kameramodul som tilfører fysiske knapper og mer funksjonalitet, eller en D/A-konverter (DAC) fra Bang & Olufsen, som gir vesentlig bedre lyd.

Fordeler: Solid design og unike tilpasningsmuligheter. Innebygd, separat vidvinkellinse.

Passer for: Avanserte brukere som ønsker å personliggjøre og tilpasse opplevelsen.

Huawei Honor 8

Huawei Honor 8

Prisen på Honor 8 ligger i midtsjiktet. Men opplevelsen av telefonen – både i byggekvalitet, design og ytelse – ligger tett opp mot toppmodeller som Huaweis egen P9.

Den har også samme kamerateknologi som denne, med en ekstra sensor for å ta inn mer lys.

Selskapet er kjent for god, solid maskinvare, og det gjelder absolutt også her. Programvaren kan imidlertid føles noe lukket og tilpasset for avanserte Android-brukere.

Fordeler: God byggekvalitet. Bra kamera. Masse telefon for pengene.

Passer for: Den som er bevisst på byggekvalitet og design.

SWAP forutsetter et FRIHET- eller UNG-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil. Ved innbytte slettes utestående beløp opptil 12 mnd. Det er ingen binding på mobilabonnement. Se vilkår på telenor.no/swap.

Populært på Online.no nå: