Søk
Meny

Derfor er gaming bra for deg

En person som gamer

Visste du dette om gaming?

Usikker på om gaming har noe for seg? Eller kanskje du er lei av oppbrukte argumenter for hvorfor gaming ikke er bra? Sjekk ut de positive konsekvensene av gaming!

1. Du blir mer kreativ

Med spill som Minecraft lærer du, overraskende nok, å tenke utenfor boksen! Studier viser at spill som oppfordrer spilleren til å utforme, skape, endre eller finne sine egne løsninger faktisk booster kreativiteten din.

Så nå kan du spille Sims med god samvittighet!

Mann som gamer på mobilen

Mobilgamere: Med mobilabonnement fra Telenor spiller du med dekning i verdensklasse!

2. Du blir flink i språk

Du kommer ikke langt i spillverden uten å lære deg noen engelske gloser. Spiller du for eksempel Assassin’s Creed lærer du deg også fort noe italiensk, norrønt og gammelegyptisk på veien.

Spill ubegrenset!

Si farvel til lag med 300 Mbit/s på 4G og hele 1000 MB Mbit/s på 5G. Med mobilabonnementet fra Telenor får du ubegrenset data, valgfri hastighet, mange gode fordeler – og rabatt for deg under 30!

Lær mer >

3. Du blir flink til problemløsing

Hva er vel mer tilfredsstillende enn å passere et hardt level i et spill? Det ligger en hel del prøving og feiling bak alle nye utfordringer, og som gamer kan du faktisk bli flinkere til å løse problemer, også i ditt virkelige liv!

4. Du får nye venner enkelt

Lenge har den ensomme gamer-arketypen dominert fordommene til folk. Til det sier vi: Nevn ett sted det er lettere å møte folk enn via online-gaming. Disse spillsesjonene leder ofte til vennskap i virkeligheten, og for mange er gaming både en sosial arena og et felleskap.

Nysgjerrig på gaming og 5G?

Telenor bygger ut det nye 5G-nettet over hele Norge akkurat nå. Nær ingen forsinkelse og hastigheter du bare kan drømme om er snart realiteten.

Slik blir gaming over 5G >

5. Du kan tjene mye penger på å spille videospill

Ja, du kan faktisk leve av å game, hvis du er skikkelig god eller bare er en person folk vil se game. Du kan tjene penger på å streame spillsesjonene dine eller ved å spille offisielt i mesterskap.

For å sette ting i perspektiv, vant den norske gameren "Nyhrox" 13 millioner kroner i VM i Fortnite i 2019!

Mann som gamer i en turnering

Mesterskap: Du kan tjene gode penger på gaming.

6. Du blir til et supermenneske

Kanskje ikke i Marvel-skalaen, men noen fordeler skal gamere ha! En studie utført ved Duke University viser at gamere har raskere reaksjonstid, kan følge med på flere ting samtidig og prosesserer visuell informasjon raskere. Det er bare å putte i CV’en, tenker vi!

7. Voldelige spill kan gjøre deg mer sympatisk

Mange mener man blir mer voldelig av å spille voldelige spill. Med den innstillingen kan man jo lure på hva slags videospill de spilte i middelalderen. Uansett, en studie fra universitet i Buffalo peker på det motsatte, at du faktisk blir mer sympatisk jo mer voldelige spill du spiller.