Appen som gir oversikt i en travel hverdag

Kjøre til fotball, hente på turn og bake boller til onsdag. Eller var det torsdag? Det er mye som skal koordineres ...
Min Familie-appen

Min Familie er appen som organiserer familiens hverdag! Det blir enklere for familien å planlegge middager, få oversikt med delt kalender, finne WiFi-passordet, eller se hvor alle er med «delt plassering». Appen er gratis og kan brukes av alle. 

Få orden på treninger og avtaler

Delt kalender gjør det enkelt å få overblikk over alt som skjer. Hvis alle husker å legge inn sine ting i kalenderen slipper man for eksempel unødvendig dobbelbooking. Her kan man også legge inn faste "remindere" som for eksempel «husk gymtøy» hver onsdag.

Min Familie - kalender

Hva skal vi ha til middag?

En snartur innom butikken på vei hjem fra jobb, og det spørsmålet melder seg; hva skal vi ha til middag? Da er det lett å ty til posesuppe, eller pølser, men med "Middagsplan" kan dere planlegge middagene dag for dag. 

Husket å ta ut av oppvaskmaskinen?

Ta ut av oppvaskmaskinen, rydde rommet eller klippe plenen. Legg oppgavene inn i "Oppgaver og lister", så blir det lettere for alle å huske hva og når noe skal bli gjort. I tillegg til å holde styr på hva som skal gjøres, kan dere også legge inn passord til for eksempel Netflix, WiFi, alarm eller viktige telefonnumre i "Litt hemmelig".

Hvor er dere?

Med delt familieposisjon kan dere dele plasseringen deres slik at dere vet hvor alle er. For noen føles det trygt å dele plasseringen sin, mens andre føler seg overvåket. Det er bare å skru av denne funksjonen hvis dere ikke vil bruke den. Delt plassering kan også skrus på de gangene dere vil bruke den, for eksempel hvis man er med barn i en storby, eller andre steder med masse mennesker.  

Bli med og prøv førsteversjonen av Min Familie, og gi oss gjerne dine tilbakemeldinger direkte i appen.