Søk
Meny

Derfor blir ferien enda bedre med ubegrenset data – og familierabatt

Familie på tur i skogen – med mobiler

Uansett hvordan dere skal tilbringe ferien, vil familien sannsynligvis bruke mobilen mer enn vanlig. Da kan det være både smart og lønnsomt med ubegrenset data.

Uansett om ferien tilbringes til fjells, hjemme eller i varmere strøk, kan du vedde på at mobilen er med.

Men ferie handler fremfor alt om å senke skuldrene – og få ting gir større frihetsfølelse enn at hele familien slipper å tenke på databruken. Særlig når dere kan få familierabatt på ubegrenset mobildata.

Her er fire vanlige situasjoner du kanskje vil kjenne deg igjen i:

1. Når alt skal deles – og ses

Mor og sønn med mobil på kafé

Du har satt deg godt tilbake etter en aktiv dag, eller i passasjersetet på vei til hytta – og sjekker ut Instagram, Snapchat, TikTok og Facebook for å se hvordan venner, kollegaer og andre i familien tilbringer ferien.

For mange er faktisk sosiale medier det største datasluket, ettersom stadig mer av innholdet består av videoer.

Så mye data bruker du på mobilen >

Det går en del mobildata når mor, far og alle barna hopper fra innlegg til innlegg, story til story – og gjerne ser videoene flere ganger. Og selv om du kanskje ønsker å bruke mindre tid på sosiale medier, er det deilig å slippe å tenke på databruken når du kommer over videoer du bare må se om igjen.

Familierabatt på ubegrenset data

Det kan fort lønne seg å samle familiens mobilabonnement hos Telenor. Med familierabatten kan nemlig alle i familien få et eget mobilabonnement med ubegrenset data – til en rimelig pris:

  • Dere velger mellom tre forskjellige abonnement med ubegrenset data og setter sammen deres helt egen løsning.

  • Merk også at nye sikkerhetsfunksjoner i abonnementene gjør mobilhverdagen til familien enda tryggere.

  • Du betaler bare ordinær pris for et av abonnementene og får 100 kroner i rabatt på de andre.

Telenor har også aldersrabatt: Alle under 30 kan få aldersrabatt på både fast datamengde og ubegrenset data. Rabatten varierer avhenging av type abonnement og brukerens alder. Aldersrabatten kan ikke kombineres med familierabatt.

Slik fungerer rabattene >

2. Når alle skal strømme sine favoritter

Mange strømmetjenester lar deg laste ned filmer, serieepisoder og lyd. Dermed kan du spare en del mobildata ved å laste ned favorittene på hjemmenettet og ta dem med til hytta. 

Samtidig krever dette nøye planlegging, i tillegg til at det tar mye lagringsplass. Og skal du se direktesendt sport eller nyheter, er du nødt til å bruke mobildata.

Men med Norges beste mobilnett og ubegrenset mobildata, er det ikke noe problem. Da kan dere følge med på fotballkampene, strømme favorittmusikken og se filmer og serier i høyeste kvalitet – samtidig.

3. Når turen går ut av landet

Mobilene er naturligvis en del av reisefølget også når vi krysser en grense.

I tillegg til å være en glimrende «underholdningsmaskin» og godt selskap mens vi venter på flyplassen, eller slapper av på stranden, gir den også tilgang til mange nyttige funksjoner – blant annet kart og veibeskrivelser av reisemålet, oversettelsestjenester og restaurantanbefalinger.

To jenter med mobil på strand

Husk at dere kan bruke mobilen akkurat som hjemme i hele EU/EØS hvis dere har mobilabonnement hos Telenor. Med ubegrenset mobildata trenger dere dermed ikke å jakte etter åpne trådløse nettverk – noe dere uansett bør unngå.

4. Når Norges raskeste 5G-nett skal settes på prøve

Visste du at Telenor har det raskeste 5G-nettet i landet – og at 5G-utbyggingen pågår i høyt tempo rundt om i landet?

Høstferien er dermed en gyllen anledning til å bli kjent med supernettet. Kanskje legger du merke til at navigasjonstjenesten din er raskere og mer nøyaktig, eller at du kan strømme med færre forsinkelser og avbrytelser enn vanlig. 

Tenåring med mobil

Du kan også spørre barna dine om de merker noe forskjell når de gamer – noe vi mistenker at det kan bli litt ekstra mye av i skoleferien. På 5G-nettet vil spillene nemlig respondere enda raskere på enhver kommando og gi spilleren en helt annen opplevelse enn det som var mulig tidligere.

Les mer om hvordan du får den beste 5G-opplevelsen med ubegrenset data >

Ubegrensede muligheter og bekymringsfrihet i ferien

Ubegrenset mobildata med familierabatt gjør altså at du kan bruke mobilen akkurat som du vil – uten å måtte bekymre deg over sluttregningen.

Og nå kan hele familien kjenne på denne bekymringsfriheten. Det er bare å nyte alle typer underholdning i høyeste kvalitet, så mye dere vil – på et mobilnett i verdensklasse. Mulighetene er ubegrensede!

Ha en riktig god familieferie!

Ubegrenset data med Telenor

  • Ubegrenset Multi: Du får ubegrenset data med maks hastighet de første 200 GB, 2 ekstra SIM-kort, vårt sterkeste sikkerhetsfilter og andre viktige sikkerhetstjenester. Du kan få familierabatt eller aldersrabatt.

  • Ubegrenset Ekstra: Du får ubegrenset data med maks hastighet de første 100 GB, 1 ekstra SIM-kort, vårt sterkeste sikkerhetsfilter og andre viktige sikkerhetstjenester. Du kan få familierabatt eller aldersrabatt.

  • Ubegrenset Standard: Du får ubegrenset data med maks hastighet de første 100 GB, vårt sterkeste sikkerhetsfilter og andre viktige sikkerhetstjenester. Du kan få familierabatt eller aldersrabatt.

  • Ubegrenset Start: Du får ubegrenset data med hastighet opptil 250 Mbit/s de første 100 GB og viktige sikkerhetstjenester. Du kan få familierabatt eller aldersrabatt.

  • Du har ubegrenset data i hele EU/EØS, mens hastigheten bestemmes av lokale operatører.

  • Er dere to eller flere som har ubegrenset data i familien, får dere familierabatt.

  • Er du under 30 år får du aldersrabatt. Denne kan dog ikke kombineres med familierabatt.

Her kan du lese mer om abonnementene >