Søk
Meny

4 vanlige situasjoner der ubegrenset mobildata gjør vinterferien enda bedre

familie i bil med mobil

Uansett hvordan dere skal tilbringe vinterferien, vil familien sannsynligvis bruke mobilen mer enn vanlig. Da kan det være smart og lønnsomt med ubegrenset data.

Uansett om vinterferien tilbringes til fjells, på hjemmebane eller i varmere strøk, kan du vedde på at mobilen er med.

Men ferie handler fremfor alt om å senke skuldrene – og få ting gir større frihetsfølelse enn at hele familien slipper å tenke på databruken. Særlig når dere kan få familierabatt på ubegrenset mobildata.

Usikker på hvordan det fungerer i praksis? Vel – her er fire vanlige situasjoner du kanskje vil kjenne deg igjen i:

1. Når alt skal deles – og ses

familie på hytte med mobil

Du har satt deg godt tilbake etter en aktiv dag, eller i passasjersetet på vei til hytta, og sjekker ut Instagram, Snapchat, TikTok og Facebook for å se hvordan venner, kollegaer og andre i familien tilbringer ferien.

For mange er faktisk sosiale medier det største datasluket, ettersom stadig mer av innholdet består av videoer.

Det går en del mobildata når mor, far og alle ungene hopper fra innlegg til innlegg, story til story – og gjerne ser videoene flere ganger. Og selv om du kanskje ønsker å bruke mindre tid på sosiale medier, er det deilig å slippe å tenke på databruken når du kommer over videoer du bare må se om igjen.

2. Når alle skal strømme sine favoritter

Mange strømmetjenester lar deg laste ned filmer, serieepisoder og lyd. Dermed kan du spare en del mobildata ved å laste ned favorittene på hjemmenettet og ta dem med til hytta. 

Samtidig krever dette nøye planlegging, i tillegg til at det tar mye lagringsplass. Og skal du se direktesendt sport eller nyheter, er du nødt til å bruke mobildata.

Men med dekning i verdensklasse og ubegrenset mobildata, er det ikke noe problem. Da kan dere følge med på skiheltene, strømme favorittmusikken og se filmklassikere i høyeste kvalitet – samtidig.

3. Når turen går ut av landet

Etter lang tid på hjemmebane, er det mange som nå retter blikket ut av landet. Mobilene er naturligvis en del av reisefølget. I tillegg til å være en glimrende «underholdningsmaskin», gir den også tilgang til mange nyttige funksjoner, blant annet kart og veibeskrivelser av reisemålet, oversettelsestjenester og restaurantanbefalinger – for ikke å glemme de gjerne påkrevde vaksinepassene.

Dere vet kanskje at dere kan bruke mobilen akkurat som hjemme i hele EU/EØS? Hele familien vil da ha ubegrenset mobildata, og trenger dermed ikke å jakte etter åpne trådløse nettverk – noe dere uansett bør unngå.

NB: Skal dere til utlandet, må dere huske å følge med på hvilke reiseråd og -regler som gjelder for reisemålet.

4. Når Norges raskeste 5G-nett skal settes på prøve

Kvinne som gleder seg over god 5G-dekning på mobilen

Visste du at Telenor har det raskeste 5G-nettet i landet?

Stadig flere skaffer seg mobiler som kan dra nytte av de enorme hastighetene i det nye mobilnettet, og samtidig skjer 5G-utbyggingen i høyt tempo rundt om i landet.

Vinterferien er dermed en gyllen anledning til å bli kjent med supernettet. Kanskje legger du merke til at navigasjonstjenesten din er raskere og mer nøyaktig, eller at du kan strømme med færre forsinkelser og avbrytelser enn vanlig. 

Du kan også spørre barna dine om de merker noe forskjell når de gamer – noe vi mistenker at det kan bli litt ekstra mye av i skoleferien. På 5G-nettet vil spillene nemlig respondere enda raskere på enhver kommando og gi spilleren en helt annen opplevelse enn det som var mulig tidligere.

Les mer om hvordan du får den beste 5G-opplevelsen med ubegrenset data >

Gir bekymringsfrihet i ferien

Ubegrenset mobildata med familierabatt gjør altså at du kan bruke mobilen akkurat som du vil – uten å måtte bekymre deg over sluttregningen. Det gjør det virkelig mulig å utforske de mange mulighetene som åpnes med toppmoderne mobiler og superraske nett.

Og nå kan hele familien kjenne på denne bekymringsfriheten. Det er bare å nyte alle typer underholdning i høyeste kvalitet, så mye dere vil – på et mobilnett i verdensklasse.

Ha en riktig god vinterferie!

Ubegrenset data med Telenor

  • Ubegrenset Pluss: Fri fart, sikkerhetsgrunnpakke, Nettvern+, Orden og 2 ekstra SIM-kort er inkludert.

  • Ubegrenset Medium: Fri fart, sikkerhetsgrunnpakke, Nettvern+ og Orden er inkludert.

  • Ubegrenset Basis: 200 Mbit/s og sikkerhetsgrunnpakke er inkludert.

  • Bruker du 100 GB mobildata, reduseres hastigheten automatisk til 3 Mbit/s. Dersom du ønsker å fornye hastigheten, kan du kjøpe en Hastighetsreload.

  • Du har ubegrenset data i hele EU/EØS, mens hastigheten bestemmes av lokale operatører.

  • Er dere to eller flere som har ubegrenset data i familien, får dere familierabatt.

  • Er du under 30 år får du aldersrabatt. Denne kan dog ikke kombineres med familierabatt.

Her kan du lese mer om abonnementene >