Vant du en iPhone 6s?

Vi har trukket tre heldige vinnere av video-quizen vår.
iPhone 6s

Som en av Norges største leverandører av 4G, kan Telenor skilte med et surfenett som har testvinnende fart og dekning. For å sjekke hvor mye dere vet om vår landsdekkende 4G-dekning, ønsket vi å arrangere en liten video-quiz. 

I videoene vi satte sammen for dere, forklarte vi hva 4G betyr for deg og din hverdag. Her lønte det seg helt klart å følge ekstra nøye med – for den som klarte å svare riktig på tre spørsmål om 4G, ville automatisk være med i trekningen av en iPhone 6s 64GB.

Og vinnerne er...

Nå er svarene avgitt og konkurransen avsluttet. Mange svarte riktig på spørsmålene i vår 4G video-quiz, og nå er tre lykkelige vinnere av iPhone 6s 64GB trukket. 

De heldige som snart får hver sin iPhone 6s tilsendt i posten er Jon-Øyvind Windstad fra Harstad, Bjørnar Sommerseth fra Brattvåg og Somayeh Asghari fra Vestby.

Vi gratulerer og takker for alle bidrag.

Selfies

De glade vinnerne Jon-Øyvind Windstad, Somayeh Asghari og Bjørnar Sommerseth.

Prøv lykken i vår Gull-quiz

Vant du ikke? Fortvil ikke, vi gir deg en ny mulighet. Bli med i vår Gull-quiz. Livet er for kort for dårlige mobilopplevelser. Puss brillene og følg nøye med på vår lille 4G-snutt. Svarer du riktig på et kjapt spørsmål, er du med i trekningen av iPhone 6s pluss og en Samsung Galaxy S6 edge+. Begge i gull!

Populært på Online.no nå: