Vant du goodiebagen?

Vi har trukket en heldig vinner.
Pose med premier

For noen knappe uker siden oppfordret vi deg til å svare på fire enkle spørsmål om de nye abonnementene våre FRIHET, som gir deg frihet på reise i sommer. Premien var ikke mindre enn en spennende goodiebag verdt over 6000 kroner. Goodiebagen inneholder iGrill steketermometer, Bose hodetelefoner, Bose høyttaler, iWalk Extreme powerbank og JVC hodetelefoner.

Og vinneren er...

Nå er svarene avgitt, konkurransen avsluttet og vinneren kåret.
Den heldige vinneren som vet at han kan surfe, ringe og tekste i hele EU i sommer, uten bekymre seg for prisen, er Torfinn Eriksen fra Porsgrunn. Han vil straks motta goodiebag med sommeres beste tilbehør i posten.

Vi gratulerer og takker for alle bidrag.

FRIHET lar deg surfe, ringe og tekste i hele EU og EØS, i trygg forvisning om at du har nøyaktig de samme vilkårene som du er vant til fra Norge. Det koster ingenting ekstra for roaming. 

Prøv lykken i vår SWAP-quiz

Løpet er ikke kjørt for dere andre heller. Vi feirer SWAP-lanseringen og snurrer i gang en ny liten quiz om det nye tilbudet vårt! Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på tre spørsmål - og du er automatisk med i trekningen av valgfritt tilbehør fra nettbutikken til din mobil for 6000 kroner! 

Lykke til!

Populært på Online.no nå: