7 grunner til at du bør bruke Mine Sider

En tryggere pc er bare en av dem.
Mine sider

Mine Sider gir deg full oversikt over kundeforholdet ditt til Telenor. Her kan du sjekke mobilforbruk, endre bredbåndshastighet og bestille tilleggstjenester. Sidene fungerer like godt enten du er på pc, nettbrett eller mobil. 

Slik registrerer du deg

For å kunne ta i bruk Mine Sider må du registrere deg. 

Deretter følger du instruksjonene steg for steg:

  • Fyll inn fornavn, etternavn, fødselsnummer, mobilnummeret ditt og koden som vises på skjermen. Deretter trykker du på neste.
  • Fyll inn engangskoden du får på SMS.
  • Velg et brukernavn (e-postadresse) og passord med minimum seks tegn.
  • Til slutt trykker du «Fullfør registrering». Nå er du klar til å logge inn på Mine Sider.

Alt på et sted

Når du har logget deg inn, finner du en oversikt over Telenor-abonnementene dine midt på hovedsiden – og en rekke ulike valg og innstillingsmuligheter nedenfor og i menyen til høyre. 

Her er de 7 beste grunnene til å besøke Mine Sider:

1. Få en sikrere pc
Alle Telenor-kunder får én lisens til Nortons sikkerhetspakke inkludert i abonnementet sitt. Den beskytter pc-en din mot skadelig programvare og virus, og er et av markedets beste sikkerhetsprogram. Trykk på «Mine Norton-produkter» under Bredbånd nederst på siden. Der finner du nedlastingslenken til installasjonsprogrammet.

2. Lagre bilder
Alle Telenor-kunder har skylagringstjenesten Min Sky inkludert. Har du flere Telenor-abonnement får du også mer inkludert plass. Trykk på «Bestill Min Sky» i listen nedrest til høyre på hovedsiden for å bestille tjenesten eller øke lagringsmengden din.

3.  Administrere abonnement
På hovedsiden får du en samlet oversikt over alle Telenor-abonnementene dine. Trykker du for eksempel på "bredbånd", kan du sjekke hastighet og endre abonnement, bestille tilleggstjenester, administrere e-postkontoer og mer.

4. Bestille nytt modem
Telenors nyeste bredbåndsruter har støtte for de nyeste trådløse standardene, har innebygde antenner og er alltid oppdatert for å ivareta sikkerheten din. Den gir et solid hjemmenett slik at hele familien kan surfe, se på film og spille spill samtidig - såfremt hastigheten på bredbåndslinjen din er god nok. Du kan bestille den fra Mine Sider ved å klikke på bredbåndabonnementet ditt, etterfulgt av «Bestill nytt modem». 

5. Endre passord
Det er viktig å ha et sikkert passord på det trådløse hjemmenettverket ditt. Dette kan du bytte via Mine Sider. Trykk på bredbåndsabonnementet ditt, velg modem i toppmenyen og deretter «Endre innstillinger». På samme side kan du også bytte navn på det trådløse nettet ditt. 

6. Oppdatere Min profil
Det er viktig at du har registrert riktig e-postadresse og mobilnummer på Mine Sider. Klikk på «Min Profil» øverst i høyre hjørne, og deretter på Endre-knappen ved siden av e-post under Kontaktdetaljer.

7. Motta nyttige nyheter
På samme sted kan du også takke ja til å motta nyhetsbrev fra Telenor. Gjør du det, vil du få tilsendt smarte tips og gode tilbud på e-post. 

Populært på Online.no nå: