Betal mobilregningen med Mitt Telenor

Nå er det superenkelt å betale fakturaene direkte i appen.
Betale faktura

Du får raskt og enkelt oversikt over hvilke fakturaer du har betalt og hvilke som skal betales.

De fleste av oss har en travel hverdag og er mye på farten. Da ønsker vi ikke å bruke fritiden på å betale regninger. Med Mitt Telenor betaler du mobilregningen din direkte i appen.  Det er en fin måte å bruke tida på mens du sitter på bussen eller venter i kø. 

- Vi ser allerede en stor økning i transaksjoner via appen etter at betalingsfunksjonen ble lansert i november 2016, forteller Marketing Manager i Telenor, Villen Olander.

- Alt tyder på at kundene hilser dette velkommen, og at de kommer til å benytte seg av funksjonen mer og mer utover 2017, sier hun.

Mitt Telenor kan også skaffes via SMS MT til 1999.

Slik kan du betale direkte i app

Med den nye betalingsmuligheten i Mitt Telenor har du alt du trenger på ett sted. Når du først er inne for å sjekke forbruk og gjenværende datamengde, kan du få unna betalingen med det samme.

Betale faktura

Det er trygt og enkelt å betale faktura i Mitt Telenor-appen. Du får umiddelbart bekreftelse når mobilregningen er registrert og betalt.

fakturaoversikt
  • Velg «Faktura»
  • Finn ubetalt faktura
  • Betal trygt og enkelt. Vent på bekreftelse.

Oversikt over betalte og ubetalte mobilregninger

Nå trenger du altså ikke å lure på hvilke fakturaer du har betalt og ikke. 

Under «Min profil» og «Faktura» finner du nemlig alle dine fakturaer sortert under betalt og ubetalt. Så heretter kan du betale fakturaene, og sjekke mobilforbruket på ett og samme sted: i Mitt Telenor.

Populært på Online.no nå: