Få med deg ski-VM uansett hvor du er

Vi viser deg hvordan du enkelt følger ski-VM i Lahti.
Få med deg folkefesten på ski

Klassisk, stafett, fellesstart, femmila. Alt fra VM på ski er tilgjengelig der det er mobildekning. Foto: Leevi Vähälä

Er du spent på om Northug finner formtoppen? Tror du Bjørgen forsvarer tittelen som skidronning? Eller tror du det er den nye kometen Klæbo som kommer til å stikke av med med flest norske medaljer? 

22. februar til 5. mars er det festdager for alle ski-entusiaster. Det forventes høy puls både i løypene og i sofakroken. Vi viser deg hvordan du får med deg all moroa.

Følg VM på ski med NRK-appen

For de av oss som ikke kan pakke reinskinnet og kubjella med destinasjon Lahti, er tv-sendingene et godt alternativ. NRK viser hele ski-festen. Men det hjelper lite om du ikke har tv på jobben, i bilen, på hytta eller hvor du nå måtte befinne deg. Heldigvis har det aldri vært enklere å se tv-programmer fra mobil og nettbrett.

Alle sendingene er tilgjengelig på NRK-appen og på NRK.no. Det betyr at du kan se Norge sanke medaljer uansett hvor i landet du er. Alt du trenger er mobildekning.

NRK app

Skreddersydd VM-app

Play er den offisielle appen for Ski-VM i Lathi 2017, og den er skreddersydd for deg som ikke vil gå glipp av en eneste medaljesjanse. Her får du full oversikt over program, resultater, kart, eventer, nyheter og mye mer gjennom hele mesterskapet.

VM-app

Følg stjernene på sosiale medier

Få et innblikk i VM-stjernenes opplevelser under mesterskapet.

Sosiale medier i Ski-VM

Få et innblikk i VM-stjernenes opplevelser under mesterskapet. Foto: skjermdump.

For et mer personlig innblikk i hva som skjer i kulissene under mesterskapet, kan du følge skiheltene på Instagram, Twitter og Facebook. Du kan jo starte med å følge disse norske håpene:

Fri bruk av data

For vintersport-entusiastene går vi nå inn i en periode med storforbruk av data. Da er nok tilbudet som gir 60 GB data i 2 måneder spesielt kjærkomment nå. Tilbudet gjelder alle som velger FRIHET 8 GB eller større. 

Med det riktige abonnementet og full oversikt, er du klar til å nyte velprodusert skisport. Med eller uten reinskinn og kubjelle.   

Meld deg på Telenors nyhetsbrev

Populært på Online.no nå: