- Med SWAP henger vi med i tiden

Reidar Høidal er opptatt av ny teknologi, men vil helst at det skal være enkelt å skifte mobil.
Enkel mobilavtale

Reidar og kona har en ting mindre å tenke på nå som SWAP-avtalen gir dem fortløpende tilgang på den nyeste mobilen. Foto: Kjell Arvid Langøren

- Mobilen er noe som bare skal virke. Og SWAP hjelper til med det, sier gründer og bedriftsrådgiver Reidar Høidal (63). 

Aukraværingen har hatt lederroller i flere store selskaper, og liker fremdeles å holde seg gående. Men det frister lite å bruke masse tid på å plages med mobilen. 

- Jeg husker godt at det var et strev å skifte mobil tidligere. Kontakter forsvant og flere ulike mobiltyper krevde at forbrukerne måtte sette seg inn i et helt nytt brukergrensesnitt, forteller han.

Ønsker minst mulig styr

Nå har han blitt fortrolig med den mobilen han har, og ønsker minst mulig styr når den må byttes ut.

- Gamle menn som meg ønsker så liten overgang som mulig, smiler Høidal. 

Derfor er SWAP en god løsning. Dette er Telenors mobilprogram og en helt ny måte å eie mobil på. Du betaler ingenting den dagen du får mobilen, men betaler en fast sum i måneden i 24 måneder. Etter 12 måneder kan du bytte til en ny mobil, og inngå en ny avtale - uten å måtte betale mer på den gamle.

- Slik har jeg en ordning som sørger for at jeg får ny mobil i et hensiktsmessig tempo. På den måten blir ikke forandringene altfor store, sier pensjonisten.

Reidar Høidal

Høidal bestod helsetesten til flysertifikatet. Nå er det teorien som gjenstår. Bilde: Facebook/privat

Ny mobil hvert år

Tro ikke at dette er en mann som er redd for å lære seg nye ting. Som delvis pensjonist har han fått mer tid til lidenskapene sine.  I disse dager ser han for eksempel frem til å fullføre flysertifikatet.

- Det er lite hensiktsmessig å tenke at alt av ny teknologi er pyton. Jeg behersker ikke alle mulighetene en ny Android-telefon kan gi meg, men det er heller ikke målet. Jeg trenger ikke bli god på smarttelefonen, men ønsker å leve godt med den, sier Høidal.

Ypperlig for pensjonister

Pensjonisten tror ikke han er alene om å ønske seg en så lettvint overgang til ny mobil som mulig.

- Jeg vil tro at vi er flere i samme båt som ønsker å henge med i tiden, men samtidig kunne bytte til ny mobil uten å måtte sette seg inn i for mange nye innstillinger og tilpasninger, sier han.

SWAP forutsetter FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP avtale på 24 mnd. og innlevere din gamle mobil. Ved innbytte slettes utestående beløp opptil 12 mnd. Det er ingen binding på mobilabonnement. Se vilkår her.

Populært på Online.no nå: