Har du SWAP, har du også skjermforsikring

knust mobilskjerm

Foto: ©2016 iStockphoto LP

Ingenting er vel mer irriterende enn å få skjermen knust, og særlig hvis du har nettopp har fått deg ny mobil. Dyrt er det og. Å skifte skjerm på en ny smarttelefon kan koste flere tusen kroner. Nå får du SWAP Plussforsikring de første 3 første måneder inkludert.Med SWAP Plussforsikring  er du forsikret mot alle skader, uhell og tyveri. Skjer det noe med mobilen din, så får du en tilsvarende mobil etter en virkedag - i hele Europa. Så enkelt, så raskt! 

Enkel løsning

Nå er løsningen her. Inngår du en SWAP-avtale med Telenor, er nemlig forsikring for knust skjerm inkludert. Går mobilen i bakken, reparerer Telenor skaden for deg. Det eneste du trenger å betale er 500 kroner i egenandel ved første skade.

- Vi ser at mange av våre kunder er bekymret for å ødelegge mobilskjermen sin. Knust skjerm er den absolutt hyppigste skaden av alle mobilreparasjoner. Har du en ny smarttelefon vil en slik reparasjon ofte koste mange tusen kroner, hvilket også gjør at mange heller går rundt med knust skjerm enn å reparere. Vi ønsker at kundene våre skal slippe å bekymre seg for dette, og inkluderer derfor skjermforsikring i SWAP. Telenors kunder skal føle trygghet og frihet til å bruke mobilen slik de ønsker, sier Rikke Klonteig Nielsen i Telenor.

Slik fungerer SWAP

SWAP er den nye måten å eie mobil på. Du trenger ikke betale noe når du kjøper mobilen, men nedbetaler den med en fast lav månedspris over 24 måneder. 

Ønsker du å bytte etter ett år, inngår du en ny SWAP-avtale på 24 måneder. Du leverer da inn den gamle mobilen din, og du trenger ikke betale noe mer på den. Samtidig sletter Telenor de resterende nedbetalingene på den gamle mobilen din. 

En SWAP-avtale forutsetter at du har et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement, men du står fritt til å velge det abonnementet som passer deg og din bruk best. Det er heller ingen bindingstid på abonnementet, slik at du når som helst kan bytte til et annet abonnement dersom du finner ett som passer deg bedre.

Forsikring med på kjøpet

Forsikring for knust skjerm er inkludert i alle SWAP-avtaler. Er du uheldig og knuser skjermen, er det enkelt å få ny skjerm. Det eneste du trenger å betale er egenandelen på 500 kroner.

Det samme gjelder om du ønsker å bytte mobil etter 12 måneder. Det går fint an å bytte en mobil med knust skjerm, men du må betale egenandelen.

SWAP forutsetter et FRIHET, Yng, u18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil. Ved innbytte slettes utestående beløp opptil 12 mnd. Det er ingen binding på mobilabonnement.

Har du allerede SWAP-avtale og ønsker å bestille SWAP Plussforsikring kan du kontakte Kundeservice på 09000. Merk! Det er karantenetid på 30 dager før du kan melde skade hvis du kjøper SWAP Plussforsikring i etterkant.S

e vilkår på telenor.no/swap.

Populært på Online.no nå: