Nå kan du prøve Telenors dekning i 60 dager

Om du ikke er fornøyd, får du pengene tilbake.
Test dekning

Nå kan du teste Telenors dekning i to måneder. Foto: Getty Images.

God dekning er viktig for oss alle. Enten vi er på jobb eller på ferie, er det helt uunnværlig å kunne kommunisere med kollegaer, venner og familie. Det gjelder uansett om vi befinner oss i byen eller i ytterste utkant.

Er du usikker på hvilket selskap som gir deg best dekning der du bor? Nå har du muligheten til å teste Telenors mobildekning helt uforpliktende i to måneder. Om ikke du ikke er fornøyd etter 60 dager, får du begge månedskostnadene refundert - helt enkelt.

Landets beste gjennomsnittshastighet

Telenors mål er at hele Norges befolkning får 4G innen utgangen av 2017, og at 99,8 prosent skal ha 4G-dekning utendørs der de bor. Et mål det jobbes døgnkontinuerlig for å oppnå.
Telenor er størst på 4G+ i Norge og alle mobilkunder har fri fart inkludert - uansett mobilabonnement. Fri fart gir teoretiske hastigheter opptil 300 Mbit/s, og forventet opplevd hastighet opptil 100 Mbit/s.

Sjekk dekningen før du drar på tur

Kanskje blir det en fjelltur i løpet av året? Med en godt pakket sekk, din utvalgte turmat og en siste titt på fjellvettreglene er du klar for en vellykket tur. Nyt utsikten og stillheten til fulle. Kanskje ønsker du å toppe øyeblikket med å knipse solnedgangen og dele den på Instagram?
Da er det kjipt å oppdage at hytta er totalt uten mobildekning. Heldigvis går det an å undersøke dette på forhånd.
Med appen Telenor Dekning for iPhone eller Android, kan du gjøre det samme. Denne appen gir deg et detaljert kart over dekningen i hele landet. 

Populært på Online.no nå: