Ruteren som sikrer superfart på hytta

Nå kan hele familien surfe samtidig - med høy hastighet.
Mobilnett på hytta

Surf fra hytta med liten ruter fra Telenor. Foto: Getty Images.

Hadde det ikke vært veldig praktisk med internett på bilturen på vei til hytta - og ikke minst foran peisen når dere kommer frem?

Med en mobil bredbåndsruter som støtter Telenors unike 4G+-dekning kan du enkelt, sikkert og raskt få bredbånd overalt hvor det er mobildekning. Perfekt til hytteturen. Med ruteren Huawei E5786 kan opptil 10 personer være på nett samtidig og surfe, laste ned store filer og video i superfart.

Enkelt å komme i gang

Ruteren er enkel i bruk, og du trenger verken ledninger eller noen form for installasjon. Alt du trenger er et oppladet batteri og et SIM-kort. Ta med deg nettet i bilen og på hytta. Surf med inntil 10 mobiler, nettbrett eller datamaskiner samtidig i 10 timer før batteriet må lades. For best mulig innendørsdekning, er det en fordel å plassere ruteren så nærme et vindu som mulig.

Fornøyde kunder

Kundervurderinger

Mange steder kan det være komplisert å få installert bredbånd eller annen fast internett-tilkopling, og nå som mobildekningen er blitt så overlegen i hele landet, er Mobilt Bredbånd perfekt for de aller fleste på hytta. 

Telenorkunder har aldri hatt bedre dekning

Telenor har de siste årene gjennomført et enormt dekningsløft. Fokuset har vært å bygge ut dekningen der folk er.

Ole Andreas Ræstad

Ole Andreas Ræstad.

- Telenor bygger i svært raskt tempo ut både kapasitet og dekning i mobilnettet. Vi vet hvor viktig dette er for kundene, og vi bygger ut så raskt vi kan. Hytteområder som Trysilfjellet, Hemsedal, Geilo, Hafjell, Norefjell, Oppdal, Hovden, Tryvann, Beitostølen og Gausdal er bare noen av de stedene du kan bruke mobilen eller nettbrettet med god fart og dekning fra Telenor, forteller Ole Andreas Ræstad, Marketing Manager hos Telenor.

- Telenors kunder skal alltid stole på at vi har de mest ambisiøse dekningsplanene i Norge, sier Ræstad. 

Populært på Online.no nå: