Sony Xperia XZ - Nyhet med uovertruffent kamera

Telefonen for deg som er ekstra opptatt av å ta gode bilder.
Sony Xperia XZ

Sony satser hardt på kamerateknologi og personlig tilpasning med sin Xperia XZ.

Xperia XZ har større skjerm, og et kamera som behersker bevegelser og gjengir farger bedre enn noen gang.

Tøff design

Den nye kronjuvelen fra Sony har beholdt de avrundede sidene, mens topp og bunn er flate. Dette tilfører en viss råskap til de elegante linjene vi forbinder med foregående modeller.

Skjermen på Xperia XZ går opp i størrelse til 5,2 tommer uten at dette får nevneverdige konsekvenser for totalvekten. Faktisk veier XZ bare noen få gram mer enn forgjengeren på 4,6 tommer. Dessuten er vekten bedre fordelt slik at den oppleves svært lett og hendig.

Telefonens utforming gjør at du ikke trenger du ikke være redd for litt vann. Xperia XZ er laget for å tåle litt vannsprut og støv i hverdagen. Derfor trenger du ikke stresse hvis den får seg en uventet dusj.

Sony Xperia XZ

Forbedret kamera

Sony er kjent for sine gode mobilkameraer, og med XZ tar mobilgiganten det enda lengre. Du beholder de 23 megapikslene og den laserstyrte autofokusen fra forgjengeren. Brukere som er lidenskapelig opptatt av gode bilder kan glede seg over manuell kontroll over både lukkertid og lysjustering. At frontkameraet byr på hele 13 megapikslers oppløsning er nok over all forventning for de fleste.

De beste motivene står sjelden stille lenge. Sony har lagt til trippel bilderegistreringsteknologi for å analysere lys, dybde og bevegelse. Dette gir deg muligheten til å ta skarpe bilder under krevende forhold. Det sterkt forbedrede frontkameraet gir deg dessuten svært gode selfies - også i mørke omgivelser.

Det finnes telefoner på markedet med høyere oppløsning, men Xperia XZ kommer i full HD med sine 1080 x 1920 piksler. Sonys skjermteknologi er kjent for ekstra fin kontrast og klare farger. Dette kommer til sin fulle rett i kombinasjon med den nye telefonens kamerakvalitet.

Sony Xperia XZ

En smartere smarttelefon

Xperia XZ blir smartere og mer personlig etter hvert som du bruker den. Telefonen er nemlig designet slik at den tilpasser seg eierens bruksmønster for å kunne være et godt og relevant verktøy i hverdagen. Dette innebærer blant annet situasjonsavhengige tips, deaktivering av ubrukte apper og tømming av hurtigbuffer. Det gjør at telefonen alltid fungerer med optimal hastighet.

Lading kan ofte slite på batteriet, men Xperia XZ har såkalt intelligent lading som hindrer at batteriet fort blir dårlig. Denne funksjonen husker og tilpasser seg lademønsteret ditt, slik at levetiden på batteriet blir opptil dobbelt så langt.

Sony Xperia XZ er altså telefonen for deg som vil ha alt du kan forvente av en toppmodell, pluss ekstraordinære forutsetninger for å ta gode bilder under alle forhold. De kraftige hodetelefonene du får med på kjøpet stenger alt annet ute når du nyter Sonys høyoppløselige lyd. 

Kilder: tek.no, Pocket-lint.com, techradar.com, sonymobile.com

Populært på Online.no nå: