Apples nye iPhone 7 er helt rød – av en veldig god grunn

Kjøper du denne, støtter du også kampen mot hiv og aids.
iPhone 7 RED Special Edition

Helt ut av det blå har Apple lansert en helt ny iPhone 7 – og den er rød.

For å markere mer enn ti år med samarbeid mellom Apple og (RED), kan du nå kjøpe iPhone 7 og iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition i en lekker, rød aluminiumsfinish.

Forside og bakside på iPhone 7 Pus (PRODUCT)RED Special Edition

iPhone 7 og iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition har en matt og lekker aluminiumsfinish på mobiles bakside.

For hver solgte (PRODUCT)RED-mobil, vil en andel av salget gå til (RED), det globale fondet for bekjempelse av hiv/aids.

Støtt en god sak med en stilig mobil:

Største (RED)-lansering hittil

Siden (RED)-kampanjen startet i 2006, er nesten fire milliarder kroner blitt samlet inn, noe som har hjulpet over 90 millioner mennesker. En stor del av dette har kommet fra nettopp Apples (RED)-produkter:

– Apple er verdens største kommersielle bidragsyter til Det globale fondet, med bidrag på mer enn 130 millioner dollar som en del av samarbeidet med (RED), sier (RED)-sjef Deborah Dugan i en pressemelding.

Dette tallet kan nå øke betydelig, ettersom den nye spesialutgaven av iPhone 7 og iPhone 7 Plus er selskapets største (PRODUCT)RED-produkt hittil.

– Kombinasjonen av den globale brukerbasen til verdens best likte smarttelefon og våre tiltak for å gi afrikanske land sør for Sahara tilgang til livreddende antiretrovirale medisiner gir kundene en enestående mulighet til å støtte Det globale fondet gjennom kjøp av nye PRODUCT(RED) iPhone, uttaler Dugan.

iPhone 7 (PRODUCT)RED Special Edition bidrar i kampen mot hiv og aids

Lubona ble født uten hiv, takket være medisinene moren fikk via (RED)-programmmet. Foto: Stian Rasmussen

Topptelefon med god samvittighet

iPhone 7 og iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition fås med 128 GB og 256 GB, og legges til det eksisterende utvalget av iPhone 7-finisher i gagatsvart, svart, sølv, gull og rosegull.

Om du kjøper en rød telefon, får du ikke bare den beste og mest avanserte iPhone-modellen noensinne, med blant annet svært avanserte kameraer, kraftig ytelse og sprut- og støvsikker design.

Samtidig bidrar du også til å finansiere hiv-testing, rådgivning, opplæring og omsorgstjenester i Ghana, Lesotho, Rwanda, Sør-Afrika, Swaziland, Tanzania, Kenya og Zambia.

Faktisk er én amerikansk dollar er nok til å kjøpe livreddende medisin i tre dager. Og hver dollar trengs, i et område der to tredjedeler av hiv-positive mennesker i verden befinner seg.

iPhone 7 (PRODUCT)RED Special Edition

Populært på Online.no nå: