Apple knuste konkurrentene

De mest solgte mobilene i 2015.
Topp tre mobiler

2015 har uten tvil vært et gledens år for alle som er opptatt av mobiltelefoner. Samtidig som utvalget av kvalitetstelefoner har økt, har konkurransen mellom de ulike produsentene tilspisset seg. Lanseringene av nye smarttelefoner har så og si stått i kø gjennom hele året. 

For å oppsummere mobilåret har Telenor tatt pulsen på nordmenns mobilvaner gjennom året som gikk og hvilke mobiler som var mest solgt i nettbutikken. Ikke overraskende er det Apples flaggskip iPhone 6 som stikker av med førsteplassen. Men som om det ikke var nok – Apple kaprer også både andre - og tredjeplass med henholdsvis nykommeren iPhone 6s og den solide iPhone 5s. Hakk i hæl følger Samsung med sine tre toppmodeller. 

I tillegg til de «to store» som dominerer, klarer Sony fremdeles å holde følge i tetstriden med sin verdige konkurrent, Sony Xperia Z3 Compact. 

Her er de 10 mest solgte mobilene i 2015:

1. Apple iPhone 6

Topp ytelse i lekker innpakning. Apples toppmodell byr på en av markedets beste brukeropplevelser. Den er lynrask, har knallgodt kamera og en rekke nyttige apper.

2. Apple iPhone 6s

Ikke bare er iPhone 6s raskere enn forgjengeren, den revolusjonerer også med sin splitter nye 3D Touch. I tillegg har telefonen flere spennende nye funksjoner, bedre batteritid og et knakende godt kamera. 

3. Apple iPhone 5s

Dette er telefonen for deg som er opptatt av å ha en mobil som kan erstatte det tradisjonelle kameraet.

4. Samsung Galaxy S6

En langt mer elegant Galaxy. Anmelderne er over seg av begeistring for nye Samsung Galaxy S6.

5. Samsung Galaxy S5

Dette er rett og slett en vanntett kraftpakke med rå ytelse, fantastisk skjerm og et knallgodt kamera. 

6. Samsung Galaxy S6 Edge

Tradisjonelt har ikke uttrykket "på kanten" vært assosiert med noe positivt. Det endret seg da Samsung rullet ut sin nye toppmodell Galaxy S6 edge.

7. Sony Xperia Z3 Compact

Sony henger med i utviklingen, og sørger for å gi oss som liker små mobiler et alternativ.

8. Samsung Galaxy Xcover 3

Robust tøffing for deg som arbeider i røffe omgivelser. Mobilen er lynrask, har lang batterilevetid og er i tillegg vann- og støvavstøtende.

9. Samsung Galaxy A3

En mellomklasse-mobil med premiumfølelse. Mobilen er utformet i metall som oser av kvalitet og er proppfull av spennende kamerafunksjoner.

10. iPhone 6 Plus

Det store blikkfanget til iPhone 6 Plus er selvfølgelig den enorme skjermen på 5,5 tommer. I tillegg har 6 Plus svært god batterikapasitet og kamera med optisk bildestabilisering. Med en skjerm på 5,5 tommer er telefonen perfekt for deg som setter pris på en god spillopplevelse på mobilen.

Populært på Online.no nå: