Slik gir du SWAP i gave til barna

Skal du gi barnet ditt ny mobil, lønner det seg å kjøpe den med SWAP.
Jenter tar selfie

Har du bestemt deg for at tiden er inne for at barnet ditt kan få en ny mobil, men blir litt stressa over tanken på å måtte bla opp mange tusen kroner?

Det trenger du ikke, om du kjøper mobilen med SWAP. Det er enkelt! Slik gjør du:

Hva innebærer det å kjøpe mobilen med SWAP?

Kjøper du mobil med SWAP, betaler du ingenting i kassen. I stedet fordeles kjøpesummen over 24 måneder, slik at du betaler en fast, lav månedspris.

Flere fordeler følger med i prisen, inkludert skjermforsikring – og muligheten til å «swappe» til en nyere modell, om dere skulle ønske det.

Totalforsikringen SWAP Pluss følger også med de første tre månedene, og kan fortsettes for 59 kroner i måneden. Da blir mobilen erstattet med en tilsvarende modell etter én virkedag, hvor som helst i Europa, dersom den skulle bli stjålet, mistet eller ødelagt.

Slik kjøper du SWAP i gave

Så lenge du eier abonnementet deres, kan du helt enkelt kjøpe mobilen og registrere avtalen rett på mobilnummeret til barnet ditt.

Det som er viktig å vite når du skal gi bort SWAP i gave til barna, er at det forutsettes et Frihet-, Yng, U18 eller U11-abonnement idet avtalen tegnes.

SWAP-mobilen er ikke låst til noe spesielt abonnement, og det er uansett ingen bindingstid på Telenors abonnementer. Eneste forutsetning er at avtalen settes på et mobilnummer med et av disse abonnementene idet mobilen kjøpes eller «swappes».

Å swappe innebærer forresten at dere ikke trenger å vente til mobilen er ferdig nedbetalt før dere kan bytte til en ny. Dere kan når som helst bytte inn mobilen mot en nyere modell, og få slettet inntil ett års utestående beløp på den gamle. Da inngår dere en ny SWAP-avtale på den nye mobilen, mens den gamle tilbakestilles og får et nytt liv i utlandet.

Noe annet du bør være obs på, er at du kan ha én SWAP-avtale registrert per mobilnummer, men inntil seks SWAP-avtaler totalt.

SWAP forutsetter et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil. Ved innbytte slettes utestående beløp opptil 12 mnd. Det er ingen binding på mobilabonnement. Se vilkår på telenor.no/swap.

Populært på Online.no nå: