Verdens beste bursdagsgave til barnet ditt

… og det lønner seg å kjøpe den med SWAP.
Gi SWAP i gave

Med SWAP kan du enkelt kjøpe drømmemobilen i gave til en du er glad i. Foto: Getty Images/©2016 iStockphoto LP

Nytt år, samme utfordring. Hva skal til for at bursdagsgaven til barna blir en suksess i år?

En ting som antageligvis står på mange barns ønskelister, er en egen mobiltelefon. Det er ikke til å stikke under en stol at flere barn ønsker seg egen mobil fremfor leketøy. Og i takt med at de teknologiske vidunderne kommer i ny drakt fortere enn vi klarer å pakke dem inn, er det gjerne de nyeste toppmodellene som står øverst på ønskelista. Det kan ofte gjøre et større innhugg enn ønskelig i lommeboka.

Hva med å rett og slett gi en gave som gagner både deg, barna og lommeboka? Et tips er å gi den du er glad i drømmemobilen med SWAP fra Telenor – det er både enkelt og lønnsomt!

Den smarteste måten å kjøpe mobil på

Ikke hørt om SWAP? SWAP fra Telenor er en helt ny måte å kjøpe mobil på. I tillegg til at mobilprogrammet har mange fordeler, betaler du ingenting når du inngår avtalen. Dessuten er det mulig å bytte mobil allerede etter ett år, slik at du eller barna alltid kan ha den tøffeste mobilen på innerlomma. Da leverer dere bare inn den gamle mobilen, og dere trenger ikke betale mer for den når dere inngår en ny 24 mnd. SWAP-avtale. Best av alt: Du har ordnet gaven for neste år også.

Slik kjøper du SWAP i gave

Det som er viktig å vite når du skal gi bort SWAP i gave til barna, er at du selv må selv ha et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Det er også viktig at du registrerer SWAP-avtalen på deg selv, slik at mottaker av gaven ikke mottar fakturaer på mobilen. Det gjelder spesielt hvis du kjøper SWAP i gave til noen andre enn barna. 

Du kan ha til sammen to SWAP-avtaler registrert på ditt eget mobilnummer, og opptil seks SWAP-avtaler totalt.

Knust skjerm-forsikring inkludert

En annen stor fordel ved å kjøpe mobil med SWAP-avtale i gave til barna er at forsikring for knust mobilskjerm inkludert. For det er ingen hemmelighet at barn til tider er både høyt og lavt, og dermed er sjansen større for knust skjerm og ødelagt mobil. Nå er løsningen her. Har dere SWAP og mobilen går i bakken, reparerer Telenor skaden for dere. Det eneste du trenger å betale er 500 kroner i egenandel ved første skade.

Slik fungerer SWAP

  • Med SWAP-avtale nedbetaler du mobilen på 24 måneder. 
  • Allerede etter 12 måneder, kan du bytte ut den gamle mobilen med ny, uten å måtte betale mer for den gamle.
  • Du returnerer da din gamle mobil, og starter en ny 24 mnd. SWAP-avtale med den nye mobilen.
  • Den gamle mobilen din blir solgt videre til et land utenfor Norden. Der får den et videre liv, og slipper å bli liggende i skuffer og skap slik gamle telefoner har en tendens til å gjøre. 
  • SWAP må kjøpes med FRIHET, Yng, U18- eller U11 –abonnement, og det er ingen binding på mobilabonnementet.

Knust skjerm-forsikring er inkludert i alle SWAP-avtaler. Er du uheldig å knuse skjermen din, sørger Telenor for at du får en får du ny skjerm. Det eneste du trenger å betale er egenandelen på 500 kroner.

SWAP forutsetter et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil. Ved innbytte slettes utestående beløp opptil 12 mnd. Det er ingen binding på mobilabonnement. Se vilkår på telenor.no/swap.

Populært på Online.no nå: